Terima Kasih Awak

eerrr...

Sunday, February 13, 2011

perbualan

pada suatu hari yg permai... en. A : ha, die kalo ad mase lebih buat la blog sendri. bole kite bace. aku : buat blog? ha, nk buat ape. assignment pun kalo bole xnak buat. hehe. en. A : kite bukannye ape... die tahu kan kite makin bz 3rd year ni. kite takut xcukup masa dgn die je. bole kite bace blog die. tahu jugak die buat ape hari2. aku : mcm tu ke. ok2, nnt kite blaja cmne nak buat blog. en. A : gud2. camni la syok. dgr ckp. aku : tapi kan, kang femes cmne? (*prasan). die yg jeles kite rmi peminat. hahahahha. en. A : oi, prasan lebih. buat je la. aku : yela2, kalo rajin. tp nak guna name ape? header ape? en. A : ha gune la name binatang. mcm best je. cute pun cute. aku : binatang eh. ok jgk tu. ayam serama ok x? mcm bergaya je. seswai sgt la dgn kite. en. A : hmmm, xmau la ayam serama. itik obesiti mcm seswai je. nak x? aku : &**%^^%$$*&@$%! *perbualan ini adalah kisah benar yg menimpa diri aku beberapa jam yg lepas. jadi, mmg wajarlah aku diet. bukan wajar tp wajib!

3 Orang berkata:

umi said... [Reply]

hahahahhahaha............aq suke dis entr!!!!!!!!!!

miMie said... [Reply]

leh x nk bg nme penuh en.A tuh..wahaha...

::kAmi dAn mEreKa:: said... [Reply]

umi : hahahahahha.sengal je kn.

kak mimi: ehem2. tetttttt. hahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...