Terima Kasih Awak

eerrr...

Tuesday, January 11, 2011

an0ther day,,

g0od m0rning bl0ggie!
ari ni mcm biase, rase KESUNYIAN lagi,,
mimi dgn fiza pergi DANCING2 ,,
ape nak buat ni?
b0ring~~
dari pagi tadi asek layan satu lagu je, macam da addicted lak,,
lagu by jaclyn vict0r titled BERTAMU DI KALBU,,
pernah dengar tak? besh~~
tetibe terfikir satu idea,,
why n0t nanti mase dinner aku nyanyi lagu ni n mintak sp0ns0r makan,,
dat,z mean d0rg kena lah pulangkan balik wet dinner aku tu,,
hakhakhak,,beshnye kal0 b0leh wat macam tu,,
memandangkan cuace yg semakin cerah skrg, saye p0n berusahe mencerahkan minda,,
nak cari hairstyle dinner nanti,,
bukan untuk saye n bukan untuk sesape,,
tapi nanti saye akan jadikan kepale sesape mangse saye untuk xperiment saye nanti,,
lagi satu ngah sibuk fikir make up ape nak pakai mase dinner nanti,,
tema fairytale s0 kenalah pakai c0l0ur2 yg bright 0r inn0cent kan,,
kal0 x nanti spat0tnye jadi fairy tapi da terjadik witch pulak,,
dah jadik witchtale,,
s0, bagi merealisasikan kedua-dua impian saye ini,,
abes da vide0 kat youtube tu saye d0wnl0ad,,
pastu bile ade mase praktisan akan dilakukan,,
PRACTICE MAKE PERFECT!
0keylah, nak sambung bukak faceb0ok lah,,
hah, 0ne m0re thing!
kpd semua kwn2 fb yg add saye tp x d appr0ve even member lame saye p0n,
s0ri ek,,
daye ingatan saye dah berkurgan la,,dah x bape nk ingat kisah lalu,,
n saye tak suke appr0ve 0rg yg saye x knl,,
n kpd sesape yg tkr num ph0ne 2 gtaw saye taw,,
bab saye p0n x lyn num yg x knl,,
tak0t2 tu ah l0ng nak kutip hutang,,
neways,,saye titipkan lirik BERTAMU DI KALBU kat bwh ni,,
enj0y it!

Bertamu di Kalbu - Jaclyn Victor
Ku genggam semilir malam
Tika rembulan menyinari
Lalu ku menadahkan
Kata cinta nan suci
Dan akan ku hembuskannya
Tika malam syahdu
Kerana dalamnya
Kasih sedalam lautan
Setinggi mentari
Tak mampu digapai
Oleh khayalan insani
Cuma dinaluri
Katakan bara melecur diri
Bisa memercik jalan nan luka
Dengan selasih balut pedih ngeri
Tiada berpaling setia
Adalah sejarah jadi saksi
Bulan bintang menghangat kasih suci
Kita pun terpaut dan bersatu
Dalam bebayang mimpi berseri
Ku layarkan asmara
Di pelabuhan setia
Akan ku rentangkan
Sang pelangi suci
Yang pastinya anggun di hati
Bertamu di kalbu

1 Orang berkata:

arep_lockermonth said... [Reply]

hi.arep follow blog nih!singgah2 la ke blog arepnakbebel..nak follow balik pon boleh!hehe

http://myamigosspace.blogspot.com/2011/01/backstabber-is-life-saver-is-that-true.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...