Terima Kasih Awak

eerrr...

Saturday, January 29, 2011

serius creative

video mike tompkins - dynamite video ni aku kene paksa tgk oleh my boy.. memula mcm xbminat laa.. coz slalu ni pape video yg die tunjuk,, aku xbape minat sgt.. tp lelame nnt aku pun trikot minat same sbb die asik cite je.. hahaha mcm dulu2,, lagu bigbang,, ari2 kot die dgr,, stdy kat library pun xsah klau xdgr lagu 2.. soo aku pun trikot dgr lagu 2 hari2.. hahaha ok,, back to story,, tp seriously,, first time tgk video ni,, bapak arhh.. cmne die wat cm2.. bapak kreatif giler seh... buat muzik gune mulut je.. n music die lbey kurang same je ngn the original punye.. salute laa kat u abang encem!! HAHA... n then pe lg, aku tros download n tgk ari2.. p/s : laki dlm ni sgt2 laa cute!! kawaaaii gitu.. lg2 buat muke2 pelik.. awww~!! jatuh ati sekejap kat mamat ni.. hehe mrh incik bal nnt...

0 Orang berkata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...