Terima Kasih Awak

eerrr...

Sunday, January 30, 2011

ini sgt lawak ok

td i gode2 @ stalk laa fb n blog org.. n tetibe je trjumpe laa group yg anti ngn dr rozmey ni a.k.a name manja die DDR a.k.a rambut cendawan.. euww~!! geli cheq dgr.. even cite pasal "fenomena" ci pakcik rozmey ni da lame,, tp i tetap nak cite gak.. haha
pastu tgk laa gamba2 group ni.. haha serious lawak giler!! pada i laa... sbb first tyme bukak fb pasal dr rozmey ni.. yelaa malas nak amik tau pasal fenomena mengarut die ni.. yg lawak diorg2 ni sume pngil die rambut cendawan laa... cendawan bow ( betol ke x ea?) laa... hahaha slame ni xtau lak org pngil rambut die cendawan.. haha
euww,, geli bace statement ni even fake punye paper.. haha
drbook ala2 facebook yg bakal dibuka.. ( impossible die bole buat) haha
lawak giler budak ni.. mmg berani buat statement camtu..
barack obama pun kenal dr rozmey tau.. jgn memain.. hahahaha bangang
sila zoom gamba ni...
ini mmg xde kene mngena ngn dr rozmey.. tp seriously ketawe giler2 bace bende ni.. hahaha
sila zoom gamba ni kalau nak baca ye..
p/s: pasni aku plak kene block ngn pakcik rozmey ni sbb kutuk die.. hua3!! hang mmg jd bahan gosip la pkcik rozmey..

1 Orang berkata:

Anna Cullen said... [Reply]

waa , suke giler kat mamat yang komen rambut 'cendawan' die tu..

haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...