Terima Kasih Awak

eerrr...

Wednesday, March 30, 2011

beary 0h bear!

^
^
^
intr0duce t0 y0u~~~~
JASON n CHA CHA!!!!!!
hah?!amacam? c0mel kan?!kan?!kan?!
kala0 nak taw,,Jas0n yg left side tu,,c0lour br0wnish seket tu,,
Cha Cha pulak kat right side yg hugged by Jason tu,,c0l0ur ala2 bbur chacha,,
Cha Cha 2 x besar p0n,,ab0ut two palms size je,,given by my lecturer sebab pergi bilek dye beli buku,,thanx Mr Affendi,,
Dat 0ne yg named Jas0n tu pulak,,size dye ab0ut half 0f my bed kat college ni,,quite menyemak la mase nak tid0 tu,,give by my bel0ved sis 4 my 3rd besday present from her last year,,aku p0n c0nfuse nape dye bg ak byk sgt adia,,whether she's f0rget dat she already give me d present 0r dye memang syg aku!neway,,thank you angah 4 all d presents!
Ckp pasal bears ni,,aku nak cerite we all punye planning untuk menmbhkn sumber pendapatan ni,,ari tu after a few discussi0ns,,we all decide nak bukak bisnes jual bear ni,,supplier tu kt0rang da jmpe,,cust0mer je yg x jmpe,,bear2 yg kt0rg planning nak jual tu pulak price tag dye mmg kit0rang nak ltk murah and in d highest quality,,insya ALLAH, kalau kit0rang ni kuat semangat jadilah k0t planning ni,,duit tu pulak ti kit0rang akan masuk tabung n pergi vacti0n same2,,t0gether gather~~
tapi,masalhnye,,kt0rg ni always 0nly have an empty talk,,big dreamS but never happen,,muahahaahaaahahaaha,,s0 planning ni p0n akan jadi never happen-to-be! tapi kal0 sesape nak beli bebear mrh yg mcm Jason tu b0leh la leave a c0mment!

3 Orang berkata:

ketawariang said... [Reply]

wah blog 8 sekawan eh... menariknye... :)
i wish i ade kwn2 mcm u all... :)

jual bear? nak gak beli... huhu

nice pink blog...header pun cantik... suka... :D

tq 4 following tau...

http://saiffah.blogspot.com/

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

ketawariang : thanks, insyaAllah akan jadi jual bear tu,
t kite uar2 kn bile da komfem, hehe =)

ketawariang said... [Reply]

hehe ok... no probs... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...