Terima Kasih Awak

eerrr...

Thursday, March 31, 2011

KamI x GediK,,kAmI x keCOh,,Kami cuMa meMeriAhkaN suAsaNa je,,

Indahnya UTM, Skudai,,lawakan UTM dari atas bukit ni,,name tmpt kejadian ni namenye balai cerap,,actually, pics sume ni da lame da p0n,,ade la alm0st a year,,td belek2 henset tetibe terbukak pulak pics ni,,tr0z terengat nak upl0ad kat bel0g,,[sdpnye c0ol bl0g!],,time ade bbq dengan coursemate,,even ade 12 0rg je mlayu n d rest 2 chinese,,tp kami semua ttp rpt!!lupe lak,,ade 2 0rg indian,,kapel gitu,,seema n khesava,,pray 4 u!
Pl0t entry kali ni start dari pic atas ni ^,,ni 0ndway nak g bbq 2,,farahin driver,,second trip k0t,,an0ther 4 members tu da pegi dulu,,kit0rg ni ala2 0rg penting la sebab dtg lmbt,,mcm VIP,,slalunye,mane2 kit0rg pegi p0n mesti ade 8 0rg,,tapi mase ni sebab zai (baju ijau kat blkg) xde lesen lagi,,s0, x b0ley bawak SERENA!skrg zai da ade lesen,,mane2 kt0rg pegi mesti naik serena,,beshnye,,,sebab serena tu x penah senyap,,even ade org yg PMS p0n,,kt0rg akan ign0re si fulan tu dan teruskan aktiviti kt0rg iaitu BISING!
pelik kan nape kt0rg da sampai p0n still tgkp gambr 4 0rg,,bkn 8,,kan?kan?,,mase ni sbnrnye kt0rg 4 0rg ni nak skip kipas ayam tu sume,,yela,,VIP mane wat keje2 camtu,,kt0rg wakiilkan je lg 4 wanita gagah [mimi, fiza, as, nad] tu buat sume tu untuk kt0rg,,sambil2 tu bi0lah kt0rg mengabadikan kenangan terindah kami di UTM,,
l00k at that (ab0ve) pic,,nampak mcm kec0h kan?memang p0n kec0h,,sume 0rg taw kal0 kami ni cukup ku0ta kat mane2 p0n mesti akan pecah dunia ni,,gelak je masing2 x nak macam x engat dunia pulak kan,,excited semacam,,pdhal cite tu kdg2 x lawak p0n,,sampai terguling2 gelak,,tapi mcm yg dah terstate kat atas tu kami ni memang bising,,tapi kami x gedik,,kami x kec0h,,kami cuma memeriahkan majlis,,s0, if any0ne feel ann0ys with us, 0r dun like us, 0r disgust with us, even jeal0us with us, feel free t0 m0ve y0ur feet 10 kil0metres away from us!
nilah kami yang dah cukup ku0ta,,lebih lagi!kal0 nmpk chinese n indian 2 coursemate kit9rg la tu,,nampak rapat kan?!biasa lah,,kami memang suke mempraktikkan srnn kerajaan ni,,1 MALAYSIA! 8SEKAWAN ni p0n sebenarnye pr0gram UTM,,pr0gram ni mengandungi beberapa kumpulan yg setiap kumpulan ade 8 cliques!kt0rg sbnrnye x satu kumpulan p0n,,tapi disebabkan semangt kekawanan yg kuat,kt0rg ku0 dr gr0up asal kt0rang tu n f0rmed an0ther new gr0up!
nmpk x lguy yg tgh main gitar tu,,h0nestly,,dye x de la pandai main gitar p0n,,s0rry ye,Iqbal! coursemate kt0rag gak,,berkenan ke??s0ri~~dye da ade 0rg b0oking,,Cik Nady!
h0t c0uple kat UTM!!! [f0ot n0te:kami bukan LESB0!]
ni la pics kami,,h0pe u'll enj0y diz st0ry even it is a little bit b0ring (say it a little even th0ugh it is a l0t!),,nak wat mcm mane,,i g0t b4 f0r my bm in SPM,,huhu,,

4 Orang berkata:

Izyan Masri said... [Reply]

HAMBOI DIA KEMAIN BEJALAN NAK NAIK KETE BESA JE EYH :D

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

itu perlu lah,
kete kecik tak muat la t, hehe

dwaty said... [Reply]

ermmm... sape yang taip entri ker sama2 taip??? lapan2 depan pc or laptop???

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

keh keh
tak ade lah sampai kene ade 8 org baru boleh taip entry,
siapa2 nak share something,
just taip je la, :p

thanks ye, :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...