Terima Kasih Awak

eerrr...

Thursday, June 2, 2011

gambar berhantu

hye you all~!!
semalam aku transfer laa beribu-ribu gambar aku kat dalam handphone ni kat lappy aku. banyak giler kot. sampai aku tertido-tido men-transfer gambar. tadi bangun je tengok lappy aku still on lagi. haha cian en lappy. baru je baik dari sakit.
ok time tengah transfer tu, ter transfer la jugak 1 gambar ni. gambar berhantu.. hahaha nak tengok??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cube korang kire jari tangan tu ade berape?
ok gambar ni mase tahun 2007 or 2006. sebelah kanan tu akak aku n sebelah kiri tu adik aku. aku la yang amik gambar ni.. time ni kitorang ikot mak aku punye dinner dekat cruise danga bay tu. naik kapal wooo~~ syok! time amik gambar x berape perasan ade tangan. pastu bile tengok balik, mane datang tangan tu?
cube pikir logik, kalau tangan adik aku la kan, mesti tangan tu macam senget sikit. tapi tangan ni tegak je. pastu aku rase mase amik gambar tu, tangan adik aku bawah meja. takkan tangan aku pulak kan? haha no komen~
adik aku suruh buang gambar tu, tapi aku tetap nak simpan jugak. ngade-ngade kan?
ade 1 lagi gambar,, jeng jeng jeng......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
haha adik aku memang sengal! time tengah blackout, die boleh main2 dengan torchlight.
seram x? seram x? ntuk watkan rase neutral balik, aku bagi 1 gambar ni..
feymes ko asyriq kat blog ni! aku asyik tunjuk gambar hang je. sape suruh comel sangat.
kalah ummul, nurhan n ammar.
ok bye! bye!
p/s: hari-hari ade assignment. tension!
xoxo,
fyza

9 Orang berkata:

Cikli said... [Reply]

tangan tu macam lukisan 'the scream' je

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

ni bukan lukisan. tu tangan sape ntah. haha

*xtgk cite the scream la..

mizzkechique said... [Reply]

haha..kelakar lak tgk tgn tu...


sape dak kecik tu?? comel amat.. mcm nk geget je.. dh la akak ni suke kanak2...grrrr

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

miss kecik ; x seram ke? haha

anak sedara. comel kan... pipi die tu macam bola golf da sekarang.

mizzkechique said... [Reply]

seram?? x kot..hahaha...

haha, xbaek kata mcm bola golf tau...hikhik

Bella Bell said... [Reply]

errr... gambar last tu paling menakutkan.. heheh!~

comel la budak tu.. geram tengok dia! huhuu~~

Bella Bell said... [Reply]

errr... gambar last tu paling menakutkan.. heheh!~

comel la budak tu.. geram tengok dia! huhuu~~

shafinaz (: said... [Reply]

comeellllll !! :D

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

miss kecik: tp memang macam pun. sebab pipi die camtu la makin comel. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...