Terima Kasih Awak

eerrr...

Thursday, June 2, 2011

nak cokelat tofi luk la, -_-'

assalamualaikum. korang pernah tak rasa tetiba je teringin makan bermacam2 benda. ala2 mengidam macam orang mengandung tu? mesti pernah kan. ngaku je lah. kan? kan? sekejap nak makn tu, sekejap nak makan ni. bagi aku teringin ni tak sama tau dengan orang yang memang nafsu makan kuat, tapi bila malantak makanan tu, separuh pon tak sampai. aku selalu je teringin nak makan macam2. tapi tak da lah sampai nak makan benda yang pelik2 macam binatang exotic tu. kalau macam tu, meamng tak lalu lah aku nak makan. huh! jangan masa aku mengandung aku mengidam yang bukan2 dah lah. okeh. hari tu, pergi econsave, tetiba je datang perasaan nak makan cokelat tofi luk. korang tau kan tofi luk? alah, yang palstik dia kaler oren kekuningan tu. masa sekolah dulu aku rajin je beli cokelat ni. sedap wo. dengan semangat membara, maka aku pon berusaha sedaya upaya menerjah ke seluruh pelosok econsave tok mencarinya. malangnya, bayang tofi luk pon aku tak nampak. sedih wo. masa aku teringin nak makan, masa tu lah benda alah tu tak da. aish. maka, dengan semangat yang tinggal setoit ni, aku nekad beli cadboury je. huhu kempunan den~ tanya budak2 ni, tofi luk ni dah tak da kat pasaran ke? aku macam terperasan memang dah lama tak da cokelat yang ni. ke ada cerita apa2 yang aku tak tahu pasal tofi luk ni? kalau ada, meh la story sama aku ye. -_-'

16 Orang berkata:

PUTERI NATASSIA said... [Reply]

wahh , rindu nak makan coklat tofi luck tuhh . . dah lame tak makan coklat tuhh :)

mizzkechique said... [Reply]

br mlm td membedal sepapan coklat... muahahaha

el-janna said... [Reply]

saye juga..teringt balik mase kecik2 mkn cekelat tu :( nk jugakkk

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said... [Reply]

ca xuka jugak...! mmg coklat tu de time skola..skg susah nk jmper..

Bella Bell said... [Reply]

wahhh..mengidam sungguh wa.. hehheeh!!~


adehh.. ni tetiba rasa nak makan cadbury ni.. awak belanja saya boleh?? huhu~~

MesmeRize Me said... [Reply]

betul2..saya selalu ngidam nak makan macam2..tapi bila dah makan banyak..menyesal pulak...takot badan naik lagi

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [Reply]

perot aku ni memang leh terima apa2 jenis coklat pon.. ko xnak belanje aku ke :)

PinKy MoMMa said... [Reply]

eh nape akak x penah makan ciklat tu eh huhu..tertinggal ketapi nih..
nak gak rasa skali ;p
kat mana nak cari? x jumpa pung kt sini..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

puteri natassia : betul, dah lame sangat tak makan, :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

MK : ee, tak ajak pon ea.

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

el-janna : puas kite cari, tak jumpa dah, huhu

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

bella : boleh2. meh mai johor dulu. ;p hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

ca : kan ca kan? memang tak jumpa langsung da, naik kempunan da ni,

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

mesmerize me : haha, pompuan, beselah. naik berat sikit, risau dia, kemain kan?

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

taufik : haha, boleh je.

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

sis pinky : eh, tak kan tofi luk ada kat johor je?

skang ni dah tak jumpa lagi cokelat ni. dia dah stop operation kot. ada masalah ke kan.

haha, pandai2 je, :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...