Terima Kasih Awak

eerrr...

Wednesday, June 1, 2011

eh, ni suprise ke?

assalamualaikum. semalam merupakan sesi menambah berkilo lemak dan kolestrol di kfc. semua pakat2 nak makan fast food je. sebab teringin sangat. kang tak dapat makan, kempunan 40 tahun pulak. ekceli, ktorang nak sambut besday nad. nak buat suprise la katakan. jeng, jeng, jeng. tapi, besday dia bukan semalam. 23 MEI hari tu. dah lama lepas. tapi tak da lah lama sangat kan. masih dalam range lagi kan?
caakk!! wanita2 gila kamera.
aha!! pasal suprise tu, team yang pergi beli kek, mintak tolong akak kepsi tu hantar kan kek kat meja ktorang masa ktorang sedang rakus melantak hidangan lazat tu. selesai deal dengan akak tu, apa lagi, makan time! harap2 menjadilah kejutan yang bakal terjadi. sedang ktorang asyik makan, makan, makan, makan. tetiba, akak kepsi tu datang kat meja ktorang dengan kek. 'ha, ni lah. kek nya' ktorang pandang akak tu, akak tu pandang ktorang. semua tergaman seketika. korang tahu, akak tu p hantar kek dengan beg2 plastik nya sekali. kek nya pon tak di keluarkan dari kotak. adoi! akak tu spoil la. korang rasa suprise tak? tak langsung okeh. after akak tu blah, semua dok gelak terbahak2. lain yang di rancang, lain pulak yang jadi. aish. ktorang membayangkan yang akak tu datang sambil bawak kek atas dulang siap pasangkan lilin. aku rasa akak tu tak da pengalaman lagi kot. pape pon, to besday girl :
hepi besday nad. may Allah bless u. cepat2 kawen tau. :)
sekian.
------------------------------------------------------------------------
7 + camerawoman = 8 sekawan cukup! ;)

18 Orang berkata:

mizzkechique said... [Reply]

len kali suh akak yg bw kek.. akak siap bw eric lagi.. SUPRISE!!!!!

nelly said... [Reply]

best tu !

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said... [Reply]

WAH~ BESTNYER SAMBUT BIRTHDAY RAMAI2...TERINGAT MASA CA SEM 5...KAWAN2 SAMBUT GAK...WAT KAT KEDAI MAKAN..SEMUA GENG 10 ORANG ADE..HEHE..BEST2!

HEPI BELATED BIRTHDAY TO NAD! :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

Next bsday, kte mtk tlg akak ea,
jgn lpe bwk eriq skali, hihi

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

Nelly : mmg best! Hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

Ca : Ramai2la bru sronok!
Kan?
Nseb bek mkn kt kepsi, lw x mmg da main baling2 tepung, hoho

mizzkechique said... [Reply]

haha..oryte, nt akak bw eric versi melayu... mau tak??

PinKy MoMMa said... [Reply]

hukhukhuk bestnya 8 sekawan ni celebrate..eppy besday to nad juga ;)
eh mcm wish kt diri sndiri je sbb nama mcm sama je ahahaha...

may bless & bliss b wif u girl!
cepat2 kawin utk smua lar lalala~

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

MK : eh, sape eric versi mlysia 2 kak? Lw x ensem, xmo la, hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

Sis pinky : tunggu putera raja la kak, bru boleh kawen, haha ;)

cik najihah said... [Reply]

hepy bufday juge :)

mama comel said... [Reply]

ahahaha..lain kali terangkan betul2 kat diorang..dulu masa keje kepsi penah gak ada customer mintak tolong arrangekan besday member diorang..nsb baik tak spoilkan majlis org...tp memang satu kenangan gak la tuk diri sendiri...

cik azeya said... [Reply]

saye kenal A'ah tu sebab dulu die budak KMPP kan? tak silap budak SSi juge.

tapi mesti die tak kenal saye.

(kecewa)

hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik najihah : thanks, :) *wakil nad, hoho

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

mama comel : kite rasa orang tu yg tak faham apa yg ktorang cakap kot, hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik azeya : yeke, nanti kite cakap kat aah ea, :)

anismelon said... [Reply]

wahwah..besst nye..anis plak yg terase surprise nye..weee..

btw epy belated besday tok kwn toh erk..nad ye name dye..heee..:)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [Reply]

apesal xlempang jerk bontot kakak kepci tu... xreti ke nak wat suprise.. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...