Terima Kasih Awak

eerrr...

Sunday, June 5, 2011

kucing pun perlukan pakar psychology

hye semua~!!
ok. kucing aku ( chot) sekarang ni mengalami masalah jiwa dan raga and perlukan pakar psychology. haha! dulu sebelum asyriq lahir, kucing aku sekor ni memang raja kat rumah aku la.. malam2 tido kat katil mak aku dengan ber-aircond and siap berselimut lagi. setiap 2 minggu sekali kena mandi. hari-hari di belai. makan makanan mahal gila padahal kucing biasa yang aku kutip belakang rumah aku je. kencing sepah2 pun x ade orang marah cuma bebel2 je la.
ni chot. even kurang kasih sayang, badan tetap maintain gemok.
kucing badan gemok, kepala kecik. LOL!!
sekarang lepas asyriq da ade, kucing aku tu da macam kucing kesunyian je. sebab family aku sekarang bagi semua kasih sayang dekat asyriq and bukan dekat chot tu.. tempat chot selalu tido da di gantikan dengan asyriq. da la die je sekor kucing kat rumah tu and x ade kawan lain. kesian die. pastu da berape bulan ntah die x mandi sebab semua busy. hidup die sekarang makan, tido, berak, kencing, makan, tido, berak, kencing. tu je laa keje die. nak keluar rumah takut. ish ish ish. kucing kurang kasih sayang.
i made this chocolate tau! bukan beli kat kedai. haha this specially made for my hubby. peace!
* gambar ni x ade kena mengena!
pastu lame-lame si chot tu makin bengang dengan asyriq. dalam minggu lepas die buat hal. die marah dekat asyriq sampai pergi berak dekat atas katil akak aku dekat tempat asyriq selalu tido. and berak atas katil mak aku dekat tempat asyriq selalu tido. HAHA! kucing psyco. pastu haritu mak aku pergi KL, balik rumah je, si chot ni, die boleh berak atas karpet ruang tamu tempat asyriq selalu main walker. xpernah2 kucing tu berak sepah2.. memang die berdendam gila kot dengan asyriq. sebab asyriq rampas kasih sayang dari chot.
*kish me! kish me!
and now, semua da start belai kucing tu da. takut die bunuh diri kang. haha tapi aku x belai die sangat pun. sebab aku allergic dengan bulu chot ni. nanti bila aku peluk2 cium die, nanti mule la aku selsema and muke aku gatal-gatal. seksa woo~~ cume usap2 je la, pastu lepas usap, pakai sanitizer. HAHA!
so, sayangi la kucing kamuu yaww!!
yea man, im JB dude! yeah rite. im from jb je.
xoxo,
fyza

6 Orang berkata:

mizzkechique said... [Reply]

akak ada berbelas ekor kuceng smpi xlrt nk jaga...ada lak yg terpijak2 sbb bersepah2 sgt...haha.. cian kucen..

Bella Bell said... [Reply]

hahhaahahaha.. ok.. kucing itu memang psyco habis... kelakar la :)

EJA said... [Reply]

wah tajuk gempaq la..suka kucing ek..eja dah follow heheh eja nk mintak pandangan tentang ni boleh http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/06/lelaki-dan-perempuan-kawan-baik-boleh.html

deeya said... [Reply]

sye ade 3 ekor kucing yang terlebih kasih sayang dah !! haha ~

♥e'in♥ said... [Reply]

e'in xsuke kucing.. geli~

PinKy MoMMa said... [Reply]

ramainye suka kucing..bagus binatang kesayangan nabi tu ;)

boleh berkabung kalau kucing umah kami mati huhu..sedih ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...