Terima Kasih Awak

eerrr...

Sunday, June 19, 2011

MisTeri kEhiLanGan 4 Beranak ......

hye, bertemu kembali stlh lame kami mendiamkn diri...
al-maklumlah, sgt bz aher2 ni dgn shot sem kami (even class 3 hr jek =))
mcm mane nak bagi korg ni excited semula utk bace entry baru ni ye?? hehe...watever p0n ktorg taw korg sume bace dgn senyuman sambil menunjukkn barisan gigi yg bersinar-sinar kan.... tirula 8sekawan ye...smile olwez!!!! ^_^
(berbalik kpd tajuk entry)....wahhhh, TERUJA x?? sape plak 4 beranak yg hilg tukan....ade keluar paper or buletin utama x?? kalau lah keluar memg famous habes la ktorg kan....
nak dimulakan cerita, lepas habes class (7j une lps) kami ber7 (nadh xde, p wat umrah) berlumba pergi cari makan, lapar kot dr pg sampaila pkol 4 xmkn lg...kami menaiki 2 kereta (1 kancil fiza, 1 kancil dayah, serena rehat waktu tu!! hehe) so, destinasi pilihan ialah NASI AYAM PENYET!!
after that, aah, farahin, fiza n zai brcadang utk pergi balai cerap.... tp kereta 1 lagi yg trdiri drpd dayah, as n mimie x nak join, panas katanya (memang panaskot waktu tu, hehe...) nak taw ap terjadi kat balai cerap tu?? dan knp kami kate kami hilang?? ape yg misteri menyebabkan dayah, as n mimie kate kami hilang???
jom kita scroll ke bawah tgok pic yg sempt kami 4beranak snap....hehehe...
SMILEEEEEEE.......=)
masing2 berangan entah ape2 jek...^_^
ape style p0n, i x
taw la....
hua hua hua...
3 dara melayan perasaan masing2......
yg ini x taw la style ape....huhu
tp mcm kaku p0n ade kan....
hahaha
haaaaa?? apa macam??ermmm,, agk2 korg tertanya2 x...ini ke balai cerap tu??
( kpd student UTM, syhhhhh) keep it secret ok...
hehehe... jom tgok lagi....
so, ape macam.....setakat pic yg ade skrg ni??
u ollz dpt teke x mane kami 4 beranak ni pergi sebenarnya....hehehe
p/s : jgn biarkan diri anda diselubungi misteri !!!!!
nak lagi x??? j0m la3.....hehe...
x kira nak tunjuk jugak....
ser0nok kan kami ber4??
hehehe.....
meyh scr0ll down lg....
LAGI....
LAGI....
DAN
LAGI....
dan picture kat bawah ni adalah acara kemuncak kami ber4 pada petg itu..
hak hak hak
( aq ni dok gelak je dr td kan...heeee)
knp kami ber3 aje?? mane aah ni?? nape die x join lompat yea??
hehehe,, of coz la sbb aah yg snap pic ni...;p
ape2 p0n terima kasih kpd kalian yg c00l dok bace entry kali ni k....
di sini aq nak abadikan satu pic ni,
aq suke pic ni sbbbb...........
(cpt teke...)
sbbb aq rase aq nmpk tggi....
hahaha...betol x??
tolong la jage sikit hati aq ok.....
bye...c u s00n....
sape la yg akn wat entry after ni yek...
senyum sokmo...=)

4 Orang berkata:

Gen2Merah said... [Reply]

mak aii.. cantiknya tempat.. orang yang berposing di situ pun semuanya yg manis2 belaka... ekekeke
Salam Ukhuwah salam kunjung mengunjung ye (",)

Miss Tira said... [Reply]

Fuh happynya kamu semua.. Hehehe.. Cantik tempat tu.. Fotogenik sorang-sorang ye. Amboi..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

Gen2Merah : memg cantik la tmpt nie...hehehe..sejuk mate memandang n tenang je rase...tq ckp kami manis...
tq ye sudi berkunjung...=)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

Miss Tira : mase ni la nak lepaskn tensen masing2... kene pergi tmpt yg menarik.... fotogenik ye?? hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...