Terima Kasih Awak

eerrr...

Sunday, May 15, 2011

aku pun menjawab dengan yakin dan lantang....

Tadi aku pegi ke shopping kompleks dengan family aku. Time cari barang dapur kitorang adik beradik(5orang) cari milo tin. Cari punye cari punye cari xjumpe jugak, yang ade milo dalam packet je jadi kitorg xamek la. Abang aku pun cakap "kalau xde milo kite amek neslo la." Aku cakap "neslo dalam packet sikit je." Adik perempuan aku pulak cakap "amek holick la." Aku cakap "holick xmau la". Pastu tetibe adik lelaki aku tanye abang aku tapi aku dengar jugak..die cakap.. "abang, kopi campur teh ape?" abang aku jawab "ntah xpenah cube pulak". Adk permpuan aku jwb "sakit perut". Aku pun fikir punye fikir punye fikir dan aku pun menjawab dengan yakin, kuat dan lantang.. "KO TEH!!" Lepas tu sume adk bradk aku ketawe..aku masih terpinga-pinga..kemudian aku tersedar sendri. Abang dan adk perempuan aku pun cakap, "kitorang saje je buat tak tahu sebab kitorang tau dia(adk laki aku) saje je tanye hahahaha". Aku pn tersipu sengsorang sebab ade lelaki pulak sebelah aku tu..adoiii mesti die fikir aku xsenonoh huhu..hampeh punye adik bradik..yang aku ni pun stu knpe la lurus sangat ayoyo..~~ moral of the story : fikir dalam2 sebelum cakap n kalau xpenting xyah masuk campur..huhu

3 Orang berkata:

mizzkechique said... [Reply]

dik..sebelum nk komen entry, nk komen header tu....sgt cantek okeh.. hehehe..

hahaha...kn dh terkena..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

ahahahahaha apa daaa statement tu ahahaha lawak okeh!

Bella Bell said... [Reply]

hhahahahahaaa...ko teh?? adeeeehhhhh..... serius kelakar! ^__^v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...