Terima Kasih Awak

eerrr...

Wednesday, May 11, 2011

tutorial: rambut nampak lebih tebal.

hye semua!
actually kan, tutorial ni saya da buat lama da. cuma hari ni baru dapat post. sebab line dekat utm ni lambat, pastu nak upload video ni pun sangat la lambat. kat rumah je baru ada kesempatan nak upload. haritu, dayah suruh saya buat 1 tutorial, x kisah la tutorial ape pun. so, saya ingat nak buat tutorial make up, tapi make up box saya dekat bilik A'ah and time tu A'ah balik rumah. then,terhasil la tutorial rambut pulak. haha
ok, tutorial ni saya buat time nak pergi date dengan bf saya dekat KSL City. ( time study week boleh pegi date?) alang-alang nak keluar kan, buat je la tutorial ni sekejap.
ni first time saya buat tutorial! haha malu seh! jangan ketawa tau kalau tutorial ni xbest. and kalau korang tengok, pasang speaker ea. sebab suara saya sangat perlahan. nanti korang x dengar pulak. ok? mlua-mula ingat nak upload dekat youtube, tapi malu kalau ramai orang tengok! haha ( perasan ramai orang nak tengok, padahal tutorial x best pun and account youtube pun xada).
so, enjoy the video!
video
gune speaker ea.
hasil nya!
p/s: next time, saya akan buat tutorial yang lagi better ok? xtahu la camne video ni boleh jadi kecik? kompius!
ok. da rasa malu dah! haha
beli-beli semua!
xoxo

9 Orang berkata:

el-janna said... [Reply]

cantikk~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

cantekk rambut..tp suara kamu perlahanlah..kakak takdak speaker..

dwaty said... [Reply]

lawa rambut......

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

thankx~!! (^_^)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

dwaty: thankx... tu pun rambut baru lepas potong.. kalau x,, memang rosak gila.. hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik betty: tu la.. perlahan kan.. xpe next time saya try kuat kan suara lagi ok? hehehe

cik rama-rama said... [Reply]

hikhik alar den pky tudung lar..

=='

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik rama-rama :
xpe pkai tudung p0n ok jek...
kalo time rambut dilepaskan kat rumah pon kite boleh buat...hehehe =)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

janna: thankx...

* pelik tol.. aritu ade 6 comment.. tetibe 0 comment? ade org delete kaa? or google yg delete? kompius!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...