Terima Kasih Awak

eerrr...

Thursday, May 5, 2011

as dah besar ^^,

assalamualaikum. semalam kan ktorang p angsana, main bowling. lepas tensi la kononnya. sebebnarnya nak keluar hari isnin depan, tapi farahin balik perak malam tu pulak. terpaksalah keluar semalam. ondway p angsana tu, semua dah sibuk plan nak sambut besday dak as tu macam mana. lastly, semua setuju beli kek, n belanja as makan chiken cop. masa ni, as tak tau lagi, ktorang plan baik punya. main bisik2 je.
geng kaki bising
mase ktorang berlima - as, nad, fayin, dayah, fiza- main bowling, mimi, zai n a'ah p lah cari kek. lagipon dorang memang tak nak main. a'ah kata ktorang kesuraman sebab tak da dia. ee, tolonglah a'ah. kat dah cerita tadi sebab akak tu. sila baca kat sini.
perasan lah aah ni.
masa dalam kereta nak p makan, mimi suruh cover bagi as jangan nampak kek yg dorang beli. masa tengah syok borak2, aku nampak as dah jeling2 pastu sengih2. aku syak dia dah tau. haha pas maghrib semua gerak p hutan bandar bistro. makan chicken chop kat situ lah. murah pon murah, sedap pon sedap. licin beb sebab semua dah kebulur. muahaha masa ktorang suprisekan dia dengan kek tu, dia macam dah tau je. dah tak jadi surprise dah. tapi, tapi, tapi, ktorang still hepi sebab rasa macam dah lama je tak jenjalan 8 orang sesama. owh, ktorang jalan2 ni naik serena tau. ada skali tu, terserempak dengan polis, ktorang suruh lah as tunduk. serena cuma boleh naik 7 orang je. tapi ktorang sumbat 8 orang. mau tak kena saman nanti. tapi, yg sedihnya, as tak reti nak berlakon lah. suruh tunduk, tapi kepala masih nak di angkat. tak paham betul la dia ni. pape pon,
asmira raihana, hepi besday! moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki selalu dan cepat2 bertemu jodoh we all sayang ko ^^,

8 Orang berkata:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [Reply]

wah bukan senang nk berkumpul 8 orang n celebrate sam2 kn :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

eh, ktorang 8 orang same kelas lah, bilik pon sebelah2 je, cuma kadang2 bila keluar tak semua nak ikut, ;p

phee ungu said... [Reply]

: chantek kak asmira :) happy b'day :')

Bella Bell said... [Reply]

wahhh..sweetnya korang ni..hehehee..

hapy besday gak kat dia :)

mysara said... [Reply]

suprise yang tak menjadi. huhuhu. hepi befday as.

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

phee ungu : jgn puji dia lebih2, nanti mula lah dia, hihi ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

bella bell : thanks. wakil as jawabkan. hehe ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

mai : dah tak macam surprise dah mai, hoho ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...