Terima Kasih Awak

eerrr...

Tuesday, May 10, 2011

exam is over!

hye semua!
finally we all sudah abis exam! rasa lega gila bila da abis exam ni.. semua subject kena hafal kot.. bila kene hafal, terpaksa la bangun pukul 2 or 3 pagi nak hafal je.. aku ni pun da jadi alarm kat dorang ni semua sebab aku je yang larat bangun pagi2 buta.. haha padahal da kena marah dengan bf aku suruh bangun.. selagi aku x bangun, selagi tu die bebel je.. mane aku x segar.. hahaha to my friend,, tu la petua aku larat bangun pagi-pagi tau.. hahaha
tadi semua da kemas-kemas barang da. excited gila nak balik. tapi kitorang cuti 2 minggu je.. pastu ada short semester pulak. kesian kan.. orang lain cuti 4 bulan, kitorang cuti cuma 2 bulan je nanti. aishh! baru ingat nak kerja. oh! tadi A'ah dengan mimi pergi interview kerja kat burger king.. x tau lagi dapat kerja ke x. tapi kalau dapat,, best woo dapat income lebih.. boleh buat shopping.
selamat bercuti semua!!
beli-beli~!! haha
p/s : currently at McD skudai. overnight disini and teman my hubby study. mata ni pun da separuh pejam da.. penat kemas bilik tadi x hilang lagi..
muka da mengantuk sangat.
xoxo

6 Orang berkata:

mizzkechique said... [Reply]

kemain suke lg dh hbs exam yer...

awEEN said... [Reply]

yeayyy..same la kite dah merdeka..tapi saya kena attend seminar plak..sob..sob..tak semangt la attend seminar pas exam..nak balik!! hehehe

nabila faryzza said... [Reply]

untunglah ada "alarm" yg betul betul boleh bwt kte bangun. hehe :)
btw, happy holiday yay!!

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

miss kecik : sape je yang x suke exam da habis. boleh enjoy! haha

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

aween: kesian nye.. hehe chaiyok! chaiyok!

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

nabila : tu la kegunaan ada bf.. alarm henpon selalu nye x berkesan.. hehe

happy holiday too!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...