Terima Kasih Awak

eerrr...

Wednesday, May 4, 2011

berjimba2 selepas jawab exam adalah satu kemestian!

assalamualaikum. hampir muntah hijau jawab paper m.a tadi. dengan keadaan dewan yg sejuk tu, di tambah dengan perasaan nak terkucil yg teramat sangat -tahan dari mula jawab soklan sebab tak tau toilet kat mana-. memang celaru weh. ggrr~ nasib baik balik2 terus p kafe, cari makanan. dapatlah hilangkan perasaan muntah hijau tu-padahal tahap kebulur yg amat mendalam sebab brekfes minum milo je-. ;) 4 paper dah selamat di bungkus. 2 more!! fighting~ maka, untuk menghilangkan tensi yg sampai tahap nak hantuk kepala kat dinding sebab dah berapa hari tak cukup tido -siapa suruh study last minit, padan muka-, maka haruslah rakyat jelata pergi berjimba2. muahaha berjimba2 memang seronok kan? cop2, korang tau tak, aku baru mengenali apa itu berjimba2. perh, jakun giler aku. masa aku bw, semua dok guna perkataan ni. maka, aku pon cuba, try test lah mempraktikkkannya. muahahaha budak2 yg lain pon dah terikut berjimba2. nak berjimba2 mesti ada plan baik punya. kalau tak, hancur2~ tengok wayang, men bowling atau p jusco beli air mineral botol besar je? erk~
dorang cakap, cerita fast furious ni seronok.
cerita thor ni pon syok jugak.
men bowling pon masyuk jugak.
sebab boleh bayangkan pin2 tu semua macam paper m.a tadi, dan boleh hentam laju2 kasi lunyai.
kang tak pasal2, semua yg kat atas tu ktorang buat. haha sekarang ni yg paling penting kena tido dulu ,rehatkan mata dan juga minda. muka semua orang dah macam zomba. laptop ni pon, aku tengok kecik besar kecik besar je sekarang.
ha, jangan semua tido sampai ke maghrib dah la. memang harapan nak berjimba2 tinggal harapan je lah. ;)

10 Orang berkata:

deeya said... [Reply]

uit yunx ! apsal leh sampai ta tau plak katne toilet .. bahaye weyh tahan2 kencing nie . jgn biasekan .. nanti sakit

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

hamboiiii hamboiiii adik2 ku ;)
berjimba sakan nampak..
lepas stress ye dak hihi..

owh zaman study mmg zaman yg best!

Cikli said... [Reply]

wahai anak muda,
orang tua ini masih tak faham apa tu berjimba.

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... [Reply]

SLMT BERJIMBA2 YE . . hahaaa br 1st time dgr tntg berjimba2 . . tht mean . . sy lg jakun ! wahhahaha

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

deeya : sebab dewan tu kat kolej lain, tak tau nak ty kat sape, sob2, ;(

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

sis pinky : aah kak. 2 paper killer n giler dah lepas, rasa macam free sgt2,
tp masih ada 2 lgi. ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cikli : berjimba tu bersuka ria, hehe ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik yuki : hehe, tak pe, at least ri ni da dapt word baru kan? hehe ;)

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [Reply]

ahkak pon tgk ak org duk guna perkataan berjimba tuh..apa tu berjimba..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik betty : bersuka ria dgn hati yg girang la kak. hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...