Terima Kasih Awak

eerrr...

Monday, May 2, 2011

oh cat, u r my hero~

assalamualaikum. selamat petang semua!! hari ni semangat tak berkobar2 lah. korang rasa tak? ke aku sorang je yg rasa? rasa lemau je. dengan cuaca yg mendung kelabu ni, memang syok r kalau buat taik mata. budak2 lain ni tengah menambah lemak dekat kepsi sambil study. niat hati macam nak ikut tapi dah makan tadi. kang makan lagi, komfem2 naik sekilo. muahaha esok paper far *financial accounting reporting. tu yg tak de mood kot. yg tak syok nye. sem ni semua subjek kena hafal. part kire2 kurang la. tensi2. ggrr~ eh, korang suka kucing tak? aku tak berapa fanatik sangat dengan kucing ni. tapi tak la sampai benci. setakat belai2 manja tu boleh lah. tapi kalau dia nak tido dengan aku, memang free2 je kena tolak dengan aku. tak selesa bila kucing ni ada kat sebelah. kat rumah aku ada 5 ekor kucing yg hot dan pelbagai warna. semuanya jantan. banyak dah kucing2 betina sangkut kat dorang ni.
ini kuning. abah aku kutip kat mana entah. aku balik, tau2 dah bertambah ahli2 kucing.si kuning ni suka landing dalam helmet tu tau. dia ingat dia kiut lah bila duduk dalam helmet tu. sikit pon tak la. dah lah helmet aku selalu jadi mangsa. bila aku jengah je kat helmet tu, dia dah dibuai mimpi2 indah.
ini ayob. memula aku geli dengan ayob ni. dah macam bangla aku tengok dia. gelap semacam je. dah lama2 elok je. siap main tolak2 lagi dengan si ayob ni. hobu si ayob ni, dia suka tangkap mengkarung. ceruk kebun mana entah dia pergi. balik2 dah dapat hasil.
ini tuah. nampak je macho tuah ni, tapi dia gay kot. hati2. dengan kucing jantan pon dia nak try. tak paham aku. yg paling tak boleh blah. dia ni penakut. kalau ada kucing liar datang rumah, dia cepat2 sorok. ayob pulak take over halau kucing tu. buat malu je.
'sampai bila nak kena posing macam ni? dah penat dah ni oi'. ;)

20 Orang berkata:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

ahahahaha ada jg kucing gay eh?
dasaaatttt.. ;D

all da best utk final paper dik ;)

nananaDya said... [Reply]

suke gler kucing....=)

Si Nuansa Eyqin said... [Reply]

kita suka suka suka sgt2 kat kucing. heee.

Miss Tira said... [Reply]

Tuah tu comel laa. Err geramnya. Tira pun kat rumah ada banyak juga kucing. Huu suka kucing. ^^

adan said... [Reply]

si kuning tu comel sangat..! ahahaha.. pandai dia cari port landing..

anis said... [Reply]

memang suka kucing sangat2..cute miut..

mizzkechique said... [Reply]

kucing akak lagi banyak... nak tak barang sekor dua..?? hehe

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [Reply]

dulu kakak pencinta kucing tp sekarang mals nk bela dah takut nnt diaorang mati susah nak ilang sedih..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

sis pinky : ada je kak, sedangkan manusia pon ada, ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

nanadya : =)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

si nuansa eykin : kite tak lah fanatik sangat. ;p

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

miss tira : tuah tu kecik2 mengada tau. nak makan ayam yg di goreng je. bagi ikan ke, ayam masak rebus ke, tak di pandang nye. ;p

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

adan : kuning tu ngada2, penuh tau bulu2 dia dalam helmet tu, ggrr~

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

anis : ayob tu tak kiut pon, ;(

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

MK : tak mo lah kak. kucing yg 5 ekor tu pon susah nak sekolah kan. hehe ;p

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik betty : kalau kucing kat uma kite mati, sat g tak sampai seminggu datang kucing lain pulak,nak rasa sedih pon tak sempat kak ;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

ari ni budak 8 orang ni tak de update..bz wif exam eh?
hehehe..

all da best utk smuaaaaa ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

tak de idea dah, semua melayang kat paper exam tadi,
killer subject tu,
esok pon subjek boleh buat mati jugak, wuwuu~ ;(

el-janna said... [Reply]

peliks nye name ayob!
hahha
gud luck exam k~!

deeya said... [Reply]

kucing tu comel lah .. boley jadi tmpat p'hilang stress . suke kucing jantan sebab mereka macho .. hahaha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...