Terima Kasih Awak

eerrr...

Friday, May 6, 2011

hadiah ape untuk mama?

Ha, hari ibu semakin hampir..korang da pikir ke nk bagi ape tuk mama,ummi,mak,mummy,ibu (dan yg sewktu dgn nye) korg? tiap tahun part nak pikir hadiah la paling susah..ish2..xde idea la nak buat ape kali ni..ade sape2 mahu sumbang kn idea? silalah..hehe emm..semua org mesti rase mak dorg yg terhebat kn..ha, sbnrnye mak mmg insan paling hebat la bg kte yg sebagai anak2 ni..anak2 kne la sayang, hormat dan mentaati insan yang melahirkan kn..dah susah payh mak kite kandung sampai sembilan bulan xkan senang2 kite nak lupekan betol x? bagi yang masih mempunyai mak..sayangi la selagi ade kerane xde sape yang boleh terime diri kite seadanye selain dari mak kite..teman time 'senang' memang senang nak cari and teman time 'susah' pun susah jugak la nak cari..biasenye mak kite la tempat kite mengadu..kn3? bagi yang sudah tiada..jangan bersedih..kalau sye sendiri pun memang akan sedih tapi kite perlu ingat yang hidup pasti akan 'pergi'..Allah lagi sayangkan 'dia'..ape yang kite boleh buat sekarang hanyalah sedekah kn al-Fatehah dan doa serta menjaga perlakuan kite supaya 'dia' tidak diseksa..kite yang hidup perlu meneruskan kehidupan dengan cerianya ^^.. sayangilah mama kite semua...(^0^)..oleh kerana sye xpenah lagi post gambar sendiri..maka dikesempatan ini saye nak post gambar sye dgn mama kesayangan sye..

TADAAA!!! ha, ni la mama sye..sme x? mane la xtumpahnye kuah kalau x ke nasi kan..hehe..SELAMAT HARI IBU mama..sye syg mama sye INFINITI lahhh!! ^^

10 Orang berkata:

shira sharif said... [Reply]

happy mummy days untuk ur mum :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

shira : hehe thnx

Bella Bell said... [Reply]

comel la awak dengan mak awak..hehehhe!!~

kim salam kat dia ea :)

Izyan Masri said... [Reply]

DUA COMEL SGTTTT :D

HAJAR hasan said... [Reply]

err.. sye bg kasih sayang. teehee~ walaupun x terbanding dgn kasih syg emak slame 18 thun ni. tp, itu je yg sye boleh bg bwt mse ni. ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

bella : hehe insyaAllah ^^

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

izyan : jgn puji lebih2 kembang nt hehe..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

hajar : sye pn rse cm 2 la..wt mse ni ksh syg je la yg leh di beri.. :)

nurul nadia nasir said... [Reply]

alolo chumelnye awak ngn mak awak..selamat hari ibu tuk mama awk jugak ye :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

saya pun syg mak saya ;D
more than wordssss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...