Terima Kasih Awak

eerrr...

Sunday, May 22, 2011

bakal menantu dibelanja

hye you all~!! i got bad flu today. pfftt. ok semalam tengah hari my hubby datang rumah. sebab semalam aku nak pergi jumpa my hubby dekat utm, mak x bagi bawak kereta sorang-sorang. haishh.. so mak cakap, kalau nak jumpa sangat, suruh je iqbal tu datang rumah. aku dengan gembira nye call die and suruh datang rumah. die pun cakap perlukan internet and since wireless rumah aku laju, baik die datang rumah aku dari duduk kat starbuck tu. sampai-sampai je, main-main dengan tuan muda dulu pastu terus die bukak laptop. aku ingat die nak buat kerja tapi pergi main game online pulak. porachi! pastu mak aku balik rumah and cakap nak belanje my hubby makan dekat seoul garden, KSL City. sebab haritu my hubby tolong jadi bibik masa aqiqah asyriq. aku time tu da la tengah kenyang lagi sebab pagi tu aku da bantai breakfast mcD ( pancake, sausage mcMuffin, hashbrown and akak aku punye big breakfast sikit). rase rugi je makan breakfast. pfftt hancur diet! oh.. and asyriq dapat patung baru, patung upin. beli dekat KSL city. die sekarang kalau tengok citer upin ipin nanti die ketawa je. haha my hubby main cak-cak gune patung upin pun die boleh ketawa. comel!
my hubby dengan bakal anak buah die.. haha
asyik main game je kerje die.
balik rumah je, my hubby terus sambung main game die. aku pulak bosan tengok die main game, aku sambung tengok cerite korea ( iljimae) sampai la pukul 6. mak aku suruh aku dengan hubby aku kept the secret yang we all makan dekat soeul garden dari adik aku. kalau adik aku tau yang kitorang makan dekat SG, habis la 1 rumah die mengamuk. hahaha
patung upin baru untuk asyriq
die main game, aku tengok iljimae. ouh lee jun ki!
kucing gemok ni pun ade.
asyriq fikri @ tuan muda
ok that's all.. we had fun yesterday. and today, we will meet again at utm! yay!!
tengah nak amik gambar pun sempat main game.
p/s: xnak balik utm! xnak balik utm! to all accounting students utm, wishing all of you "welcome back to utm" haha.. selamat ber- short semester you guys! tulis entry cikit je sebab xtahan flu yang teruk giler.
xoxo

15 Orang berkata:

Izyan Masri said... [Reply]

OKAY,HUBBY TU HENSEM.UNTUNG2.HAHA :D

cik najihah said... [Reply]

semoga berkekalan & bahagia :)

Mehmed - said... [Reply]

comelnya..Ahaks!

Rahmad said... [Reply]

wow so sweet bila parents sendiri bagi lampu hijau..

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

wah2 bahagianya hihi

dwaty said... [Reply]

ewah3... sampai taknak balik uitm...

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

izyan: jangan puji lebih2, nanti kembang lubang idung die kang. haha

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik najihah: tq awak~!!

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

mehmed: comel kan... haha

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

rahmad: 2 pun da lame couple baru dapat green light tau.. hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

qaseh: sentiasa bahagia.. hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

dwaty:hehe rase malas nak belajar laa.. nak duduk rumah je.

Bella Bell said... [Reply]

comel nye budak kecik tu.. geram tengok.. hehehhe!!~

mOon jOhari said... [Reply]

...tuan muda yang chumil....ase mcm nak gigit...

miss afifa said... [Reply]

sweet couple.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...