Terima Kasih Awak

eerrr...

Tuesday, May 10, 2011

pahlawanku dah kembali. terima kasih sayang!

assalamualaikum. hai semua! fuh. lega giler sekarang ni dah tak payah fikir nak baca buku tebal yg mana lagi. semua aku humban dalam gerobok kat rumah aku. kalau ada sesiapa nak suruh aku bacakan, meh lah. tapi setiap perkataan yg aku baca kena cas 20 sen. amacam? hari ni, balik2 rumah elektrik plak tak de. peh, memang berapi lah aku. dah la sekarang musim panas kan. peluh yg menitik-nitik tu toksah citer lah, tak terkira dik non! maka, dengan kudrat yg tak seberapa ni, terpaksalah aku menggunakan cara manual nak dapatkan angin yg segar. nampaknya, malam ni bergelap lah ktorang sekeluarga. bertemankan cahaya lilin. macam romantik plak kan. hehe tadi p teman adik aku cari barang dia nak masuk matrik. banyak kot barang dia. kalah aku tau. padan muka dia kena pergi jauh2. pastu, singgah lah kedai buku. nak cari bahan bacaan yg boleh menenangkan kepala otak ni. tibe2, aku jumpa something yg mengujakan aku. jeng, jeng, jeng.
- - - - - - - buku sutera bidadari!
jenuh kot aku dok tunggu buku ni keluar. tak sabar nak baca. sanggup berdoa agar buku ni di keluarkan cepat2. hehe tipu je tu. harap2 seronok lah sambungan yg ni. buku2 yg lepas aku dah khatam dah. tu yg aku ke'excited'san keamatan. tak sabar nak mimpikan laksamana sunan malam ni. owh! pahlawan ku. i lebiu. >.< pasni, aku nak cari buku hlovate yg baru plak lah. contengan jalanan tajuk dia. kalau aku tak silap. bosan lah asyik menghadap buku company law dengan buku FRS tu. nasib baik sem depan dah tak payah nak menghadap management accounting. ^^, okeh la. sekian. beli-beli <-------- ayat fiza. ;)

12 Orang berkata:

HAJAR hasan said... [Reply]

wah! mentang2 dh hbes exam. perrgghh! layan novel la plak en. wee~ kak, adik akak dpt matrik mne? :)

lemongrassbeam said... [Reply]

Suka yg Bagaikan puteri tu.
hehe. Da lama ta baca novel.
Naty watla entry pasal novel ni. hehe

awEEN said... [Reply]

ala...dsbbkan sbjek law sye dah allergik bce buku tbal2..termasuk novel..hehehe

nas said... [Reply]

novel..
adehh
aku xminat sgt ngan novel2 nih
tp kalau novel yg best
aku pasti baca sampai habis satu buku sehari dua :)

Sheda Argos ツ said... [Reply]

awak2 nk tnyer leh.. kite da bce pai hijab sang pecinta.. cinta sufi best kew?? smbung lg eyh?? saifudin x mati ag??? tolong bg info sket tq da folow kamu...hihi

nur dhiya' aida said... [Reply]

mengisi cuti dgn novel (:

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

hajar hassan : hehe,dia dapat matrik melaka. sama ke ngan dia? ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

lemongrassbeam : semua seronik la.hehe

nanti kalau dah khatam, kite wat la entri sal cite ni k, ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

aween : ktorang bukan buku law je yg tebal. semua nya sama tebal. dah boleh buat dumble tau. hehe ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

nas : eh, buku best tak sampai 5 jam dah boleh abes tau. hihi ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

sheda argos : bagi kite seronok je. sebab dah terpikat dengan laksamana sunan. hehe

sunan tak mati lagi.hg tuah yg jaga dia. kat sutera bidadari dia beraksi semula la. hehe :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

nur dhiya' aida : betul2. dari terbuang begitu sahaj kan? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...