Terima Kasih Awak

eerrr...

Tuesday, May 10, 2011

It's time to diet

hye semua!
its time untuk aku berdiet semula after exam abis. sebab time exam, aku stop diet n exercise semua. stress study la katakan. makan pun xingat dunia laa. abis aku tibai nasi, mcD, pizza, lemak, lemak, and lemak. adushh. nasib baik aku timbang tadi, berat maintain je and x naik2. bagus!
ok start besok, aku akan diet gila2. so, hari ni kena cari semua resepi pasal mee hoon and sup and gym kat danga bay tu akan jadi rumah aku no 2. hahaha
so to my friend, jangan terkezut kalau aku da kurus bila naik short semester nanti. haha (mustahil gila). sekarang ni aku obsessed gila nak kurus sebab tension tengok orang kurus senang pilih baju. aku senang pilih kasut je. haha!
target : before puasa = loss 10 kg - 15 kg.. ( agak-agak boleh x? )
p/s: mulai hari ni aku akan sentiasa update belog ni!
berat 10 kg lebih dari target. haha!
xoxo

11 Orang berkata:

Liza Razak said... [Reply]

saya pon gila nak diet ni....kena kurangkan 5 kg ni...haih~~ kena exercise byk2..apa pon gud luck ok?

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

meh join da club.. hehe gud luck tau!!

Cheritera Chenta said... [Reply]

All the besh yea..puasa ada lam 2 bln g nih.harap2 dapat menten k..

lemongrassbeam said... [Reply]

Selamat Berdiettt!
Tapi kalo update belog selalu pun leh kurgkn kg tau. hehe.
exs jari jemari ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cheritera Chenta :
tq2...=) betul2,,,hrp dpt maintain n
kalo buleyh memg nak turun byk kg..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

lemongrassbeam :
hehe....ape rahsie nk kurgkan berat dgn update blog nie...
ce citer ce citer...

mizzkechique said... [Reply]

akak bercita2 nk g gym..huhuhu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [Reply]

wat pe nak diet lak.... chuby2 la baru cute n seksi.... hahaha

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

mizzkecik: meh la join masuk gym.. hehe best tau..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

topimage : ni bukan chubby tau,, ni dah tahap gemuk.. dalam gambar je nampak chubby,, reality memang gemuk.. :(

cik rama-rama said... [Reply]

perghhhh...pg td bru melantak kendy rodgers pastu ptg ni ingt nak mkn mcd pula, mlm ni ingt nk mkn nasi bariyani..erkkkk..

smoga berjaya... =='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...