Terima Kasih Awak

eerrr...

Sunday, May 8, 2011

happy mother's day~!!!

hye semua!
ok. happy mother's day kepada semua mak2 di dunia especially to my mummy, bakal mak mertua saya and my sister.. hehe.. happy mother's day mak and akak also!! i love u soo much mak!! you are wonderful mum in this world! and thanks mak, sebab sabar dengan perangai kitorang adik beradik and your cucu also.. muah! muah! muah!
haritu da jalan-jalan kat jusco taman u and ada sale.. beg diskaun sampai 80%.. tapi xlawa laa pulak.. kompius da nak belikan hadiah ape.. tengok laa balik rumah nanti singgah mane2 ke belikan hadiah untuk my mum.. hehe peace!
ini mak saya! oh sebelah tu tuan muda dalam family kitorang. ( mak)
ini akak saya. sebelah tu si tuan muda lagi. ( mama)
ini saya. maybe dalam 5 tahun lagi saya akan jadi mummy jugak? haha (mummy) LOL
ok.. nak sambung study law balik.. see ya!
beli-beli.. ( buy- buy @ bye bye)
haha cool rite?
my trademard and my bf when ending our gossipin thru phone sambil ketawa gila-gila = beli-beli..
oh ok.. beli- beli semua!!!

8 Orang berkata:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [Reply]

selamat hari ibu kepada semua yerk... yang ketiga tu, kalau saya jadi bapaknye leh x.... hahaha

Izyan Masri said... [Reply]

SUKA PART BELI-BELI.KIHKIH.YAN PON BAKAL JADI IBU.ECEY.NAK JUGAK :D

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

topimagine: yang ketiga tu da ade orang chop laa.. haha

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

izyan: haha lagi berapa tahun tu nak jadi ibu? haha

beli-beli

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

slmt ari ubu utk mak kamu dik ;)
wahhh lg 5 tahun ahahaha
akak tunguuuuu~

Nour Eyza said... [Reply]

akhirnya dapat tahu jugak awak yang mane. konpius sy nk pilih ant kamu 8 org ni yg mane..hehehehe..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

pinky momma: selamat hari ibu to hot pinky momma too...

hehe

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

eyza: haha sebab ramai sangat kan?

haha and kitorang memang nak orang pikir sape yang post tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...