Terima Kasih Awak

eerrr...

Friday, April 29, 2011

adik ku bakal ke negeri orang

assalamualaikum.
hari rabu malam, adik aku dah pesan awal2 suruh cek kan dia punya result masuk matrik. bangun pagi terus cek, sebab tenet laju bila pagi2 ni. on laptop, taip laju2 no ic dia, sekali,
- - - - - - - - -
tadaaa!!
kau dapat matrik melaka lah sahadah! ok lah tu. merantau jauh sikit je. masih dekat dengan rumah. kalau dapat perlis, mau kau p daftar kat sana sensorang. dah la jauh, kos pon banyak tu~ kalau tak silap, matrik melaka ni matrik first. memang bertuah la dik dapat matrik lama. berbatu blog bagai. macam penjara je. erk! tak pe, bangunan tak lawa macam mana pon, yg penting niat nak belajar. nasib baik lah akak kau yg sorang ni semua tempat belajar dalam johor. dari sekolah rendah, sampai la sekarang ni. bukan apa, kan senang nak balik rumah kalau mak rindu. lalala~ bila kau dah dok matrik nanti, elok2 lah belajar. tak nak dapat 4 rata, dapat maintain 3 pointer pon dah cukup bagus la tu. kau punya matrik jauh sikit je dari matrik johor tu. at least nanti masa hantar kau p sana, akak dengan mak boleh lah singgah melaka, jalan2 cuci mata. cari keychain. ;) tak sabar pulak nak tunggu 23 mei. hehe
rindu la kengkawan masa matrik.

13 Orang berkata:

Izyan Masri said... [Reply]

HUHU.MATRIK MELAKA OKAY JUGAK.KANKAN:D YAN DULU DAPAT MATRIK PERAK JE.SOB3 (':

MR Amin Nasry said... [Reply]

adik akak dpat jugak g jauh dari rumah...ni sya dapat matriks penang...kalo dari skola sya gi matriks penang tuh alahai punya lar dekat...sob3

adan said... [Reply]

salam.. tahniah untuk adik..

ada apa 23 mei?

Cheritera Chenta said... [Reply]

tahniah utk adik..

chenta rasa merantau lg besh...

leh rasa duk negri org lak

baru btl2 hidup berdikari.hikhik

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... [Reply]

matrik melaka memang matrik terbaik... tapi die nye lokasi memang solok giler la... bukan nak kata bas, beca pon malas nak lalu kat situ,.... padan muka adik ko... haha

HAZWAN17 said... [Reply]

adik saya dapat matrik negeri sembilan....dulu dapat matrik jugak tapi tak pegi sebab masuk asasi

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

izyan masri : matrik perak bukan dekat ngan rumah yan ke, ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

mr amin nasry : dekat lah senang, jimat duit, hihi ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

adan : nak p jenjalan melaka lah, alang2 anta adik tu, hihi ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cheritera chenta : duduk dekat pon boleh berdikari jugak, hehe ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

taufiq arifin : biar adik kite rasa susah sikit, baru dia tau, haha ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

hazwan17 : asasi pon lebih kurang sama dengan matrik kan, ;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

tahniah2..blaja slagi mungkin ;)
skrg ni saingan terlalu hebat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...