Terima Kasih Awak

eerrr...

Saturday, April 16, 2011

finally!! yes! yes!

hoo yeah!!
finally abah da pasang wireless!!
xde laa kene on9 senyap2 dekat bilik computer abah n guna cable je..
n berukband pun da terminate da..
soo bila balik rumah rase sangat bosan.
laa ni rumah aku sudah ada wireless balik!!
yes! yes!
n abah letak nama wireless tu = baby ash..
hahaha nak letak jugak name budak kecik tu..
password,, rahsia!
nak tengok video asyriq bercita2 jadi superman?
video
yang last tu aku kene marah dengan mak aku.. hahaha n sorry sebab asyriq sexy sangat..
bawah ni saje2 nak letak gambar kitorang.. asyik gambar aku je.. mesti korang bosan kan? kan?
kami ber8 dekat dinner accounting
time entrepreneur day.. zai xde sebab time ni dia pegi angkat barang masuk dlm kereta..
time family day accounting dekat sekakap.. nad n mimie x join time ni...
at sedili ikut program anak angkat..
sambut birthday mimi.. nad xade sebab balik rumah..
pegi tengok layang-layang dekat pasir gudang.. dayah n nad x join..
kami ber 5 yang gila karaoke.. dayah, zai n farahin x suka karaoke.. haha
ok itu je.. bye!

7 Orang berkata:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [Reply]

owh kamu 8 sekawan ni rapat betul ya..best sgt tgk..

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

betul2....
da macam adik beradik daa kitorang..
bilik pun semua sebelah2.. senang nak bergosip.. hehehe

nelly said... [Reply]

posing sakan !

Zaza said... [Reply]

sronoknye dia rumah dia dah ade wireless.. hihi

Zaza said... [Reply]

SRONOKNYE DIA. RUMH DAH ADE WIRELESS

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

zaza: mesti laa.. boleh on9 24jam da lepas ni.. hehe

Bella Bell said... [Reply]

wow..bestlah kat rumah ada wireless..hehee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...