Terima Kasih Awak

eerrr...

Friday, April 29, 2011

bestnya duduk di teratak PINKY MOMMA ;)

assalamualaikum. peh! serabut kepala jawab paper audit tadi. penuh berwibawa aku perah otak ni kasi idea keluar. soklan dia punya la senang, nak cari jawapan tu, mak aih. dok ketuk2 kepala, goyang2 kaki, tetap tak mo keluar. walaupun tak lah sekencang mana aku jawab, tapi harap2 hasilnya dapat menyejukkan sanubari ni. dah lah carry mark pon setoet je. ish, tu lah kau, banyak main je. ggrr~ siapa tak kenal sis pinky yg gorjes ni. aku rasa dia dah femes dah. sat g kalah abang beng tu. dia buat segmen lagi. minggu lepas pon dia buat jugak, tapi aku tak join sebab tak tau ape yg pelik tentang KDM ni. haha aku tengok sis ni tak nampak macam mak2 pon tau. memula aku ingat dia tua atas aku 3,4 tahun je. sekali godeh2, tua jugak lah, muahaha. mungkin sebab cara dia yg gila2 kot. ke sebab dia pakai susuk ek? ops! hehe ok, tu aje, kang komen lebih2 tak pasal2 kena kejar dengan senduk kat tangan. sekian. kalau nak join, klik sini. klik header tu pon ok jugak. :)

8 Orang berkata:

mizzkechique said... [Reply]

memula tgk pinkymomma ni pun mcm anak dara kan..rupenya anak dh dua.. haha

ayied farid said... [Reply]

dengan perasaan yang bangga nak kata eden dah habis exam da!!!!sila jeles..ahaaha

selamat menduduki peperiksaan..:)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

MK : haha, dia pakai susuk terlaris la MK, tu yg awet muda tu, hehe :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

ayied farid : tu lah melayu, riak. haha *gurau je*

ada lg 4 paper, sob2, :(

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said... [Reply]

WAH~ blog yg unik..ade 8 owner... :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

huhu datang dgn rasa kombang idong di muka muahahaha..
alor akak hudoh je ;)
dok cantik pung..

korang lg gorjes, melaram ke sana sini..jeles tau!
study rajin2 ye adik2 semua..
nnt akak masukkan dlm bloglist..
thanxxx syg2 smua ;D

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik duyung : haha, semua clasmate pemalas la,
buat sensorang leceh, buat ramai2 kan jimat, hehe ;)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

sis pinky : thanks akak! ni yg syg akak ketat2 ni, hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...