Terima Kasih Awak

eerrr...

Thursday, April 7, 2011

teka teki lagi!

sungai apa yang tak mengalir??? sile2 jawab =)

23 Orang berkata:

Kisah Mawe said... [Reply]

sungai besi

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

tettt. salah jawapan tu. boleh cuba lagi. hehe.

nananaDya said... [Reply]

sungai yg ada dekat model rumah yg dipamerkan tu...ala cmner nk ckp ek...

nurAMALLINA said... [Reply]

SLIM RIVER

shafinaz (: said... [Reply]

Sungai , err , kay give up :P

dwaty said... [Reply]

sungai wang....

Tasha said... [Reply]

i nak jawab sungai wang. boleh??

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

nananaDya: wah2. mcm tepat je. tapi cuba describe dalam simple word. hehe.

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

nurAMALLINA: hehe. btoi jugak kan. tapi jawapan utk soalan ni lain =)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

shafinaz: oih2. jgn give up. cuba lagi! chaiyaok2! =)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

dwaty: sungai wang tu kat kedah ke? kite penah mandi kat situ. hehe.

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

Tasha: boleh2. tp jawapan tu salah la. hehe.

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

river haha

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [Reply]

tah tak tahu..apa jawapan? hehe..first time jumpa blog berkumpulan..ala² spice girl lah ni (eh spice girl 8 org ke?)..wahai adik² comel sekalian rumah kakak dekat je dgn utm..husband kakak pon keje sana..jom belanja kakak makan..kah kah kah..

Cik Eliza said... [Reply]

sungai keras, haha

awEEN said... [Reply]

sungai siput (u), perak..kampung saye tuuuu...hehehe...

Izyan Masri said... [Reply]

SUNGAI BULOH,SUNGAI BESI,SUNGAI SLIM.APE LAGI ? HA?TEKA TEKA XD

nananaDya said... [Reply]

waaa.....ala kt kalau kter g tengok pameran rumah or bangunan mesti ada model2 rumah yang difremkan tu...yang boleh nampak bilik,katil,kereta,orang,bukit and termasuk la kadang2 ada sungai...
so sungai tu la yang xblh mengalir sebab sg tu just untuk pameran je...(:

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

cik betty= wah wah.... ape kate akk melawat ktrg kt sini,,, ala2 parents yg dtg tg0k ank2..hehehe leh ertkan silaturahim... kan kan kan=)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

cik eliza= mcm mane rupenye sg. keras tu??..hehe,,try again k.=D

awEEN=sg siput kat kg awk tu x megalir ke?? hehe

izyan masri= lg2....hehehe

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

nananaDya= wah hebat la jwpn awk...hehehe....agk2 org laen ade trpkr cm tu x? best2...=)

fyna said... [Reply]

:)
mencabar teka teki nih..






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

M. Faiz Syahmi said... [Reply]

sungai dalam peta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...