Terima Kasih Awak

eerrr...

Tuesday, April 26, 2011

kembar bunga citra lestari !

hye u'olls!! hari ni kite bergosip okeh? sesekala nak jugak jadi macam beautifulnara tu.dah jangan nak perasan. eh, korang kenal kan bunga citra lestari? alah, bini si asyraf sinclair tu. yg popular lagu 'dengarkan matahariku, suara tangisan ku.....' cop2, ni lagu agnes ke bunga ek? oh, konfius sudah. ha, dia ada kembar tau. hari2 ktorang dok ngadap kembar dia tu. naik bosan dah. meluat pon ada. ish! tak percaye ke? jangan ingat ekin mawi je yg ada kembar? bunga pon ada lah. ni versi malaysia punya.
bunga cinta lestari *ehsan Uncle Google
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
daun warna bestari
ini pompuan nama mimie. ahli KDM sebenarnya. hehe G7@ucuk. pangkat dia yg bongsu la. sebab dia paling muda. lahir bulan 10. ahli lain ade kat sini.
see, sama kan? sila cakap ye, kalau tak, tak mo kawan. siapa2 nak signature, bagi tau ea, satu Rm2, $_$ psst, jangan puji lebih2, kutuk sikit2 tak pe. nanti pompuan ni perasan. sekian. p/s : esok ktorang exam subjek UHB 2422. doakan ye. :)

29 Orang berkata:

nananaDya said... [Reply]

same2....=)

Bella Bell said... [Reply]

tu lagu agnes la sayang..hehehhhehe!!~


wowww..saya xminat si bunga citra lestari ni..


so nye..


xmau la bg awak duit free2...huhuu~~

Mehmed Nouri said... [Reply]

ye lah..sebijik..maknanya kawin nanti pan asia lah ahakss i pollow korang..

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

nananadya : tak la same sangat, tapi ade iras lah kan? :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

bella : ala, 2 hengget je pon. sebab bella, kurang jadi 1 hengget je la. amacam? haha :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

mehmed : haha. tak pasal2 baek seng ju yg datang pinang kang. =)

*betul tak ek nama pelakon tu. hihi

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

kicik2 dh pndai melarammmss nih..
ye sama2..kang x mo kawan kang ssh akak..hehe..

Woofer Storm said... [Reply]

ada la skit2 kot..heheee

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

sis pinky : haha, akak, budak ni dah besar gabak lah,

naseb bek akak cakap sama, kalau tak,,, hehe :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

woofer storm : sikit je? asal kite tengok banyak ek, haha :)

kay_are said... [Reply]

memang agak same gak r.. tambah part rambut.. same betul! ^_^

Cik Cempaka said... [Reply]

eh, samer la..

nakkkk saaaiinnnnn...

gud luck tuk final ek. kite dok membilang hari lagi ni..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [Reply]

itu lagu agnes lah dear..tp samalah muka dia sama bunga..baru nk persan muka sendiri cam bunga..hehe

Izyan Masri said... [Reply]

KEHKEH.ADA JUGAK LAH RUPA BUNGA SIKIT :D

cik ina said... [Reply]

memang seiras la.. :)

Anonymous said... [Reply]

best nme dia...daun warna bestari....best lagi klo ltak bilik bestari 3 kt fppsm 2...hakhak..

Bella Bell said... [Reply]

haahaha..singgit pon duet gak..xmau bagi gak :P

tp saya bg awak peluang dpt hadiah dr vietnam..

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/04/my-lifes-story-blog-first-giveaway.html

jom join GA ni..saya tag awak :)

dwaty said... [Reply]

sebijik la.... so, nak kena panggil daun ker???

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

kay are : rambut tu lah asset dia, haha :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cempaka : bak 2 hengget. haha

baru pas exam, lusa ada lagi, huh~

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik betty : boleh je nak sama2, nanti jadi kembar si daun ni plak, hehe =)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

izyan : sikit je yan? yg byk ikut sape? hehe =)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik ina : =)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik anon : kalau bilik bestari 3, dah rupa ape dah tu, keh keh cian mimi, =)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

bella bell : cwh, tak nak tak pe, -_-'

orait,nanti kite buat ok, thanks :)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

dwaty : a'ah, mesti panggil daun. baru nampak komersial kan, hehe =)

elis wanie said... [Reply]

haha sama!! nak signnnn heheheh

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

elis wanie : nah, amik lah sign nye. hehe

Anonymous said... [Reply]

she is so beautiful.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...