Terima Kasih Awak

eerrr...

Thursday, April 7, 2011

tempahan header percuma!

assalamualaikum. teruja weh aku dengar ade orang nak offer tolong buatkan header percuma. memandangkan aku tak de adobe cs5, aku pon amek la peluang ni kan. hehe tak salah kan? siapa-siapa rasa nak, p tekan banner tu. okeh?
link : http://kamidanutm.blogspot.com gambar : nak gambar 8 org gurl, tak comel pon tak pe, :) background : stripe (kaler yg boleh masuk dengan pink) tagline : kAmi dAn mEreKa!! [kami memang 8, bukan seorang] jenis : transparent

4 Orang berkata:

saya_arief said... [Reply]

best nye..
tapi sayang lagi ngn header sekarang nie
hoho.
:D

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

nak buat header baru memang tak sempat la,
dah ade peluang, cube je la, hehe =)

misz FaTiN said... [Reply]

bestkan bole dapat header free..huhu.. :))

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

fatin: benda free, siapa tak nak kan. hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...