Terima Kasih Awak

eerrr...

Wednesday, April 13, 2011

segmen : kami di sebalik dunia blog

assalamualaikum. *maaflah korang. semenjak dua menjak ni, asyik join segmen je. terlebih rajin la kate kan. siapa2 nak join, p tekan je banner tu. hehe i) ceritakan tentang diri korang ( kerjaya, keluarga atau apa2 je) : ha, meh dengar lah aku membebel pasal blog ni. ekceli, tuan tanah blog ni bukan sorang tau, tapi lapan. di ulangi lapan.as what u all can see, *speaking bagai kau ni ea. kat header blog kAmi dAn mEreKa!! ni dah terpampang gambar lapan orang makhluk manusia yg buruk cantek-cantek tu ha. [ zai, a'ah, fayin, as, dayah, nad, fiza, mimie ] we all ni dah macam adik beradik jugak lahh. cuma tak same rupa. saiz badan pon lain2. if nak tau lagi, cube tekan sini dan sini. ii) tujuan korang buat blog ni? : memandangkan kehidupan as students u ni terlampau busy (assignment berlambak) sampai menimbulkan kebosanan, maka terhasilnye blog ini. ekceli, kitaorang ni malas nak buat blog sensorang. jadi, we all decide nak kongsi-kongsi je lah. sharing kan caring. sebab tu lah pelbagai spesis cerita dalam blog ni. nak cerita ape, semua ade. tapi, hot gossip tu tak de lah. keh keh c) selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat? : kalau ikut kalendar luna, umur blog ni dah nak setahun dah. ha, yela, lupa plak nak sambut besday blog ni. sat g lah fikir.*ade idea nak bai tak nak wat camne besday tu nanti. ekceli, kitorang tak lah rajin mane nak karang2 cerita ni. ikut mase yg ade lah kan plus wifiutm ni tak merajuk. macam2 dah yg den dapat dari berblogging ni. tutorial, tips nak kurus, tips nak rampas ex-boipren, resepi masakan, ape lagi, ape lagi? ha, banyak lagi lah.
sekian, amacam kechik itu comel? ok x? hehe

16 Orang berkata:

Izyan Masri said... [Reply]

MACAM BEST JE BUAT BENDA NI XD

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

izyan : jom2, p klik banner cepat2, =)

cik rama-rama said... [Reply]

eh...tips nk rampas ex boyprend pun ade ker???bak mai nk bce jap entry tu..hahahahaa...

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

cik rama-rama : ha, nak praktis ea. hehe

law nak bace, cube p blog cik intan ni ha. hehe =)

http://www.intanurulfateha.com/2010/12/tips-merampas-semula-boipren.html

Rad Zuan said... [Reply]

terbaik juga segmen ini~
huhu~
saya follow kamu semua~

*UTM skudai ya,pening aq pusing sana ary ue~demm~besar sungguh UTM~

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

rad zuan : nak join p jengah blog kechik tu cepat2, =)

*itulah kelebihan utm. mampu sesatkan org sb luas sangat. keh keh :p

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

sis folo sini gorjezz smua ;)

hafiz hafizol said... [Reply]

huhu.. kongsi blog.. hahaha... nice..

dwaty said... [Reply]

korg ber8 ni semua pun comel2...kiut2

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

sis pinky : mekasih sis!! nanti kite bagi cokelat ea. hehe =)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

hafiz : ni kes malas lah sebenarnye. sebab tu share2 je. keh keh

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

dwaty : semua memang kiut miut.
tp, cbe cite yg paling,sangat, teramat kiut yg mane ek? hehe =)

nikaviolet said... [Reply]

hehehe....gile unik...ade 8 admin..hehehe...bagus2..teruskan lagi....

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

nikaviolet : kalau ade anugerah admin teramai, kitaorang mesti menang kan? keh keh

Nour Akmal said... [Reply]

thanks sudi join segmen blog saya..

dh update segmen n blog awk dh di listkan..jom baca..=)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

mekasih akmal! hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...