Terima Kasih Awak

eerrr...

Saturday, April 23, 2011

Ben Ashaari Cari Blog Lah

assalamualaikum. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan Siapakah sumber inspirasi anda? ekceli, dulu2 semua macam tak ada kerja nak buat apa selain megadap fb. member pon cari alternatif macam mana nak hilangkan bosan. so, terhasillah blog ni. mula2 blog ni digunakan untuk personal things. kalau ada pape nak di share or cerita, we all just type it. tak pernah kisah pon pasal follower dengan side2 income tu semua. bila pengetahuan pasal berblog ni dah bertambah, barulah sedar nak berubah jadi lebih baik. ramai je blogger2 otai yg jadi sumber inspirasi. nak taip semua tak larat rasanya. dengan segala tips dan tutorial yg dorang kongsi, dapatlah memantapkan lagi performance blog ni. mustahillah kan kalau dapat ubah semua dalam sekelip mata. tak pe, bukan senang nak senang kan? biar perlahan2, janji ada hasil. siapa2 nak join klik banner ok? (:

14 Orang berkata:

MissNaL said... [Reply]

eh2..blog kami dan mereka..pain pun ada la!! woww.. hye pain!! =)

salam perkenalan dari segmen abg ben suma 8 sekawan..;p

http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

el-janna said... [Reply]

hui awakkkkkkkkkkkk saye dtg sini dah

shanas said... [Reply]

salam kenal ya!
http://shanasituaku.blogspot.com

aryl said... [Reply]

wow, first time jumpa blog yang ramai2 buat..

nice concept~

btw, thanks singgah dari abg ben~
http://carutankarutaryl.blogspot.com/

nadiemsharmz said... [Reply]

mai jln2 cni....lalallalaa

Rahmad said... [Reply]

jalan kat sini sambil baca siapa sumber inspirasi anda..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Cik Cempaka said... [Reply]

Hai hai..

saya suker..saya terjah

saya dengki..saya tak sempat join..

miss afifa said... [Reply]

singgah sini..saya dari num 18...hehe

Nazurah Mohd Noor said... [Reply]

singgah dari Blog Abg Ben (:

Pembawa_Wacana said... [Reply]

PW tinggalkan jejak di rumah kelapan-lapan admin..hehehe

::Mastura Zakaria:: said... [Reply]

ziarah dari blog BA......salam perkenalan..enjoy blogging=)

mas saari said... [Reply]

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 siapakah sumber inspirasi anda dlm berblog..

wah!! sweetnya...1 blog 8 pemilik!

Shaherah said... [Reply]

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Lulu caldina said... [Reply]

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...