Terima Kasih Awak

eerrr...

Sunday, April 10, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferreo Random Give away

assalamualaikum.
banyak kerja nak buat. banyak je assignment nak kena settle. dan sekarang, memang saje tambah kerja jadi double2 ni. haha ramai dah yg join segment cik yuyu kite ni, tapi tak kira! aku nak join jugak. ada rezeki dapat lah. kan? kan? usaha kan tangga kejayaan. keh keh uish, dah la cantek dia ni. kecik molek lagi tu. *jeles2. cik yuyu, kalau kite tak dapat first prize pon tak pe. dapat di review pon dah kire ok. *demand ea kau. tampor sekali. siapa2 nak join meh lah. p tengok kat blog cik yuyu zulaikha ni.

4 Orang berkata:

Izyan Masri said... [Reply]

GOODLUCK GOODLUCK !XD

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [Reply]

i pun join..gud luck ha..

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

izyan& cik betty : thanks! ade rezeki, ade lah, =)

Cik Eliza said... [Reply]

good luck ye, :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...