Terima Kasih Awak

eerrr...

Tuesday, April 12, 2011

malasnye~~

ari ni ari selase,,ari yg paling ak x suke dlm byk2 7 ari ni,, even though class ari ni akan bermula sharp 11 pagi [lmbt kn?!,,ley bg0n lmbt,,haha],,disebabkan kelambatan tu, kit0rang kena abeskan class arini SHARP 11 mlm,,OMG! tetibe di akhir2 minggu lecture ni, rase mcm nak bagitau lak lecture ape kitorg arini,,agak sengsare la,,
11-1 pg : English
[nmpk sng tapi kenape lah dlm byk2 lecturer bi kt0rg mesti dpt beliau,,CEREWET! mas0k klas dye mcm kene high blood pressure,,sume pr0p0sal kene reject even the one yg dye suggestkan p0n,,dahlah marks yg beliau bagi sume rendah2,,x lrt!]
1-2 ptg: rehat la,,sembhyg zohor,,mkn2 sekali,,
2-3 ptg: audit
[suke lecturer ni,,baik dan attractive sgt lecturer dye,,tapi ak x dpt score pon quiz dgn test beliau,,huhu,,]
3-5 ptg: business communication
[xde stress langsung mas0k class ni,,walaupun akan dihalau kalau lmbt even seminit p0n,,tapi class ni yg paling besh for this sem la,,asek ketawe je,,]
5-8 ptg: rehat
[time ni la mkn,,sembhyg asar,,siapkan assignment yg x siap la,,tgk cerite korea,,g0sip2,,sume la yg boleh mas0k dlm kategori beriadah!]
hah,,class last utk ari selase ni memang x b0ley thn,,,,,,
8-11 MALAM: company law!!!!!!!!!!!
[mengam0k jugak aku mase first time taw class ni d0rg buat mlm,,straight 3 jam pulak tu,,gile ape law nak bljr mlm,,haish,,x l0gik! lecture ni lawyer sebenarnye,,part time lecturer la kirenye ni,,bliau ni bz sgt sampai x smpt siapkn n0tes utk kt0rg,,bygkn dlm 3 jam ni kt0rg kne salen ape yg bliau ckp,,dahlah lawyer,,ckp kn laju,,tapi, respect la kat lecturer ni,,even bliau takde mase p0n sudi nak ajar kami,,arigat0 g0zaimasu, sensei!]
skrg da pukul 9.30pg,,naik bus nk g class pukul 10.30 pg,,until n0w aku belum mandi lagi,,ir0n bju p0n bel0m,,nak pakai bju ape ek?
haaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,x mandi!!!!sejuk!!!!!
tapi kalau bilik air mcm bwh ni,,mesti ak semangat nak mndi!
lupe lak,,ari ni sepat0tnye nak kene pegi awal sebab nak register subjek utk sh0rt sem nanti,,mcm mane ni,,da lmbt,,huhu,,

8 Orang berkata:

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [Reply]

gitulah gaya masa akak jd student utm dulu..belajar rajin² ha..

awEEN said... [Reply]

warghhh..paham sgt dgn situasi korang..prnh 1 sem tu saye kene g klas 7days/week..non-stop..sbb lect import dr kelate...tensi! sabo je la yer...

Fauzie Jasmani said... [Reply]

Singgah sini..salam kenal..i follow..

Latest Entry : Jom download Toolbar UpProfits with Alexa Rank..

cujen said... [Reply]

busynya jadual studen ni yer..

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

PERKARA YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG MAYBANK

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

cik betty : tak tau la bile nak rajinnye kak. hehe =)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

aween : usih, memang tensen lah kan kalau wekend pon nak di kacau,

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

fauzi : hai2, =)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

cujen : hehe, name je bz, tapi bukan bz blaja pon, =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...