Terima Kasih Awak

eerrr...

Tuesday, April 19, 2011

Giveaway Ujang9897

assalamualaikum.
1) Letak Header Pilihan Malaysia kat atas tu (tak wajib) walaupun tak wajib, aku letak jugak, takut ujang ni nanges plak. keh keh
2) Letak satu gambar korang yang sempoi( tak wajib) ha, yg ni tak wajib kan. so, malas nak letak takut ramai sangat kutuk. aish. malu la kami nanti.
3) Bebel la apa-apa. nak kutuk blog aku pun boleh( tak wajib) hari ni aku baik, malas nak kutu2 orang. lalala~
4) Tag 2 orang (bagitau la dorang ek) hafizhafizol
5) Tinggalkan entri penyertaan di entri ini im done! sekian. p/s : dah lame follow lah.

5 Orang berkata:

Bella Bell said... [Reply]

saya pon join gak..gud lark2..hehehe~~




^__^v

awEEN said... [Reply]

uikk..kene tag lagi..yg hari tu pon xbuat lagi ni..hehehe..nanti 'akak' buat ye adik-adik ..hehee

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

bella : hehe, hadiah dia best2 jugak kan. gud luck too. :p

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

aween : buat jgn tak buat, :p

tp kan, yg ari tu dah expired la. hehe buat yg GA ni je la, ea? hehe =)

nurulfzz said... [Reply]

jom ramai2 memeriahkan contest nie =)

Contest Kisah Chentaku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...