Terima Kasih Awak

eerrr...

Thursday, April 7, 2011

budak rappers yang cute.

haritu 2/4 pegi KSL city sambut birthday Asyriq yang ke-5 bulan.. mak belanje kitorang makan seoul garden.. padahal birthday boy nye x boleh makan lagi,, tapi mama die pulak yang lebih- lebih.. hahaha ni gambar birthday boy~
topi ni beli masa dekat pesta convo UTM,, 5 ringgit je you~ murah!! comel kan die pakai? macam budak hip hop da..
budak ni memang x boleh duduk diam tau.. kan gambar da blur da..
Asyriq with mama dia.. FYI,, mata Asyriq yang sebenar,, sepet tau.. ni hobi dia time amik gambar,, besar kan mata,, konon2 bajet mata die bulat n comel.. jangan tertipu dengan dia.. hahaha

4 Orang berkata:

mizzkechique said... [Reply]

comelnye dak tecik tu..nk geget pipi buleh??

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

silakan.. nak makan pipi die pun boleh.. haha

WakafKita11 said... [Reply]

comel btul bdk ni.. hehee

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

wakafkita : comel sangat. tapi tak secomel makcik dia. kan? hehe =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...