Terima Kasih Awak

eerrr...

Saturday, April 2, 2011

d m0ment 0f March~~

ari ni 2 April 2011,,skjp je da bln 4 kan?,,final is juz ar0und d C0LLAR! assignment pulak juz as big as banjaran Himalaya,,pasttu x lame lagik we'll end 0ur 4th sem at UTM,,cuti 2 minggu ade lak sh0rt sem,,erm,,x merasa la kt0rg cuti 4 bln kn,,huhu,,
back t0 d entry,,s0 far aku rase (bg aku lah) march us d M0ST memorable m0nth f0r me,,many things has came into my life,,
Guess what,,there are five new members in my family!!!!!!
1/3 je i g0t four baby kittens!!!!!!!wah,,bahagienye,,pnt tunggu l0la beranak,,at last ku0 jugak kittens tu,,yg uniknye kittens ni d0rg lahir time HARI ANGKATAN TENTERA DARAT MALAYSIA, s0, my mum n dad decide nak bagi name alpha, brav0, charlie, delta,,tgk!c0mplete satu c0mpany kan,,things yg a little bit b0ring ab0ut them ni,,c0l0ur d0rang,,genetik fr0m big cats kat rumah yg c0l0ur 0range tu [b0th 0f them],,s0, automatically,,imagine their babies c0l0ur!!yeah,,u g0t it right,,0RANGE!!!s0,,2 + 4 = 6 0range cats at my h0use!
3/3 kt0rg 8 sekawan celebrate besdae G3,,actually besdae dye 2/2 tapi kt0rg memang plan nk celebrate her besdae a day late,,n u n0w what did she felt 0n her besdae?!fr0m what she t0ld us,,dye rase sedih sgt bab dye engat kt0rg x ksa psl besdae dye,,actually, f0r besdae party last year,,kt0rg akn bg adiah kat besdae girl but besdae girl tu sh0uld repay us dgn membelanje kami mkn mase besdae mereka,,tapi pr0gram tu dah dimansuhkan f0r this year b00k sebab rase mnde ni x berbal0i dan sgt kejam untuk besdae girl blnje 7 perut lapar [sengaje je x mkn dr pg bab xnk lepaskn peluang],,back t0 the st0ry,,mase kt0rg celebrate G3 tu,,dye ade training lawn ball mlm tu,,tapi bile kt0rg kate kt0rg nk ku0 mkn tglkn dye klm kb0t dye pj0k nk ek0t,,ats bantuan G5 kt0rg plan ngan sume dak lawn ball untuk merahsiekan yg trainingg mlm tu xde,,plan dye cmni,,G3 n G5 akan pergii training yg xde tu,,pastu kt0rg akn mset G5 kate nk mkn lu0 bab kbul0r thp babun da [yela,,dr pg x mkn,],,n ek0t experience kt0rg G3 mesti akn ek0t bab kt0rg mang camtu p0n,,lpe lak nak ckp ptg 2 kt0rg da b0oking ice cream cake untuk G3 da,,then,,ble G3 mraj0k sbb kt0rg x bg ek0t, brlah kt0rg muncul nk amek d0rg mkn,,suprise kn?then,,ble da sampai kat restaurant tu kt0rg akansur0 G3 mkn ngadap jln s0 that G7 can bring cake with her to give suprise to G3 [G7 kn0n2 x j0in plan mlm tu la],,n everything g0es sm00thly as what we planned,,G3 terharu,,n after that we all ade pesta tepung kat k0lej yg mase tu nga ade majlis f0rmal,,k0mpem la kt0rg kene mrh bab terjerit2 tgh mlm,,ade majlis lak tu,,haha,,tapi,,tu mang d sweetest mem0ry ever! right bef0re tid0 tu G3 antar mset kat sume 0rg says thank you,,m0re dye rase terharu n syg kami!!!s0 sweet~~luv u t0o!
16/3 juz my father's birthday,,n0thing special 0n that day sebab kat UTM n x berpeluang nak celebrate kat rumah,,i juz gave him a belt!!it's 0kay la,,better than i didnt get anything for him,,neways,,luv u abah!!!material d0nt sh0w 0ur l0ve kan?sbb tu lah aa bg abah adiah murah je sebab walaupun murah aa tetap syg abah semahal fERRARI,,0ppss,,,m0re than that!s0, abah ley imagine yg aa da bg abah ferrari f0r ya besdae!
18/3 ni i juz g0t a nephew!!!a NEPHEW!!i already ade niece,,s0 c0mplete laa kal0 nak buat fl0wer girl n b0y mase nak kawen ti,,NEPHEW ni name dye MUHAMMAD AMMAR,,welc0me t0 d w0rld Ammar,,h0pe u gr0ws up bc0me g0od s0n t0 y0ur family, n very hensem GUy ea!!muah!!!
0keh,,that's the end 0f my st0ry,,nk upl0ad pics f0r sume events kat atas tu tp x bwk card reader lak,,xpe,,next time je la,,thanx 4 read n h0pe u will understand in thiss br0ken eng,,saje nk bykkn using english bab nk impr0ve english,,last fr0m me,,,SAY0NARA,,see u in the next entry,,thanx 4 f0ll0wing us!

6 Orang berkata:

Izyan Masri said... [Reply]

BANYAK KEMAIN AKTIVITI BULAN MARCH DIA XD

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

nak isi masa terluang,
tu yg banyak tu,
keh keh =)

*padahal asgment melambak2,

eqbalzack said... [Reply]

salam
abg eq suka header blog ni...hehe
UTM Skudai? abg eq degree dulu kat sana...grad tahun 1998. dok kolej 3....byk kenangn 'cinta monyet' kat utm tu...hehe

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

thanks, header kanak2 je la, hehe
ceh2, dulu2 blaja bercinta je la ye, keh keh =)

Miss Ran said... [Reply]

erk bgusnye abg eq singgh sini hehe

sy pon br tau wak

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

hehe
kalau kite x p blog awak,
kite mesti x taw,
thanks! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...