Terima Kasih Awak

eerrr...

Tuesday, April 12, 2011

Minggu Orientasi UBM | Jom Kenal

assalamualaikum. nama anda dan nama blog anda : blog ni ade 8 kepala semuanye. 16 kaki dan 16 tangan. tak pe kan? hehe [ Zai, A'ah, Fayin, As, Nad, Dayah, Fiza, Mimie ] kAmi dAn mEreKa!! ni lah name blog kiteorang. =) sejak bila mula berblog : April 2010, mase ni semua bosan tak tau nak buat ape. padahal assignment punya lah berlambak-lambak. lastly, semua decide nak buat blog. so, jadi lah blog ni. isi mase terluang lah kata kan. daripada dok makan tido aje. apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini : blog semakin mendapat liputan meluas. ramai yg dah berkecimpung dalam dunia blog ni. budak2 kecik pon dah pandai dah nak bloging2 ni. tanya je ape2 tutorial, komfem diorang semua tau lah. kitaorang pon kalah tau. kire satu pencapaian yg memberansangkan lah. tapi, *masih ade tapi, ada sesetengah pihak tu, dah salah niat, guna blog sebagai medium yg tak elok pulak. ish2. pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini : terbaiklah! moga segala ilmu, tips2, petua dapat jodeh cepat, rahsia awek muda ke, dapatlah kite kongsi same2 ye. dapat tambah2 kawan. biar lah orang lain nak cakap pe. kan? kan? sekian.

15 Orang berkata:

UBM said... [Reply]

Thx join! nanti tunggu entri pilihan eh!

Bakri Hussin said... [Reply]

dah follow dah jom follow balik ok
salam dari UBM jom join Bloglist 1 bulan bersama Dunialelakimaskulin.com ok
http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

ramainyerrr owner blog ni ;) huhu..salam kenal adik2..

Nizam said... [Reply]

salam kenal dari nizam.. :)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

UBM : welcome. =)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

bakri : jap g kite singgah ok. :)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

sis pinky : haha, ni lah ahli2 lembaga pengarah blog ni,

*selamat kenal kak! :p

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

nizam : =), thanks sudi jengah blog ni, :)

sherah said... [Reply]

hehehe student baru ye :P

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

sherah : student first year kat ubm ni. hehe =)

* thanks sherah! teruja ni~~ :)

hafiz hafizol said... [Reply]

dah jumpe student UBM bach saya..hahaha

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

hafiz : agak2, kite same klas tak nanti? hehe =)

R.I.E.Z said... [Reply]

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]

riez : thanks ye, nanti kite singgah sane pulak, =)

kAmi dAn mEreKa!! said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...