Terima Kasih Awak

eerrr...

Saturday, April 23, 2011

Segmen Blog Review Pak Cek Biola

assalamualaikum. huh! penatnya berjogging di pagi hari sabtu ni. *hanya mimie, dayah n nadh sahaja, yg lain dok membuta semata2* ditambah pula dengan sinaran mentari yg memancor2. bunyi burung2 yg berkicauan. peh! memang terbaik. kalau tak pecah lemak yg berjuta kilo ni, tak tau lah nak cakap apa. memang aku bako guna mancis kayu nanti. ggrrr!
semua nak kurus*kecuali as* tapi exercise tak jugak.
setelah di cabar tag oleh, akak aween kite tu, maka aku menyahut lah seruan nya untuk join segmen ni.*tolong lempang laju2* padahal dia nak balas dendam sebab aku slalu tag kat dia. haha segmen ni pak cik biola yg buat. dia banyak mase free la tu. aku pernah bace entry pasal jadi bebudak sat. dia punya idola nak jadi keluang man. tapi aku suh dia jadi tiung man. kiut ape tiung man. kaler hijau. haha tapi, ktorang tak giler kaler hijau. ahli2 lembaga pengarah bersepakat bahawa warna merah adalah warna kegilaan kami. sebab, merah kan mak nyah ngah. duit seploh ringgit pon kaler merah tau. lalala. korang pon kalau dapat duit seploh hengget mesti laju je terima kan. kalau we all ni dapat RM 1,000,000 tu, first and foremost, mestilah kena bagi lapan dulu kan. so, sorang dapatlah RM125k. kata 8 sekawan, kena lah bagi sama rata. berat kan sama di pikul, ringan kan sama di jinjing. laki sendiri2. muahaha. siji : bagi RM50k kat parents. komfem mak abah suka. loro : simpan RM30k kat ASB. letak lah tempoh matang 10 tahun. telu : setiap orang pompuan mestilah impikan perkahwinan yg gah kan. RM37k cukup tak ek? papat : Rm125k - Rm50k - Rm30k -Rm37km = Rm8k. eh, ada baki lagi la. dasar math tak pas. argh! Rm8k tu buat holiday p pulau tioman lah with the geng. nak ajak cik buterfly la. sesiapa rasa mau join, p klik itu banner. hari ni hari last tau. nanti ada keajaiban berlaku. tak caye? p tekan laju2. :p p/s : ada siapa2 kat sini orang jawa tak?

9 Orang berkata:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said... [Reply]

penuhhhh gambar tau..ok cukup 8 orang! hehehe

alor bukan org jawa ler..nak tempe 1..

Rozuan Ismail said... [Reply]

tq join

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

sis pinky : 10 tempe kite bleh bagi kat sis. hehe =)

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

pakcek biola : sama2. =)

cik rama-rama said... [Reply]

wala wala weyyyy...kok meneng..hahha..tu yo den taw baso jawo ni...byk lagi taw tp tak bobolit lidah den nk nyobut...tu pun blum tntu ejaan n sobutan boto ko tak...

mcm menarik jer....cik buterfly join...weeeeeee....

eh..ty tag cik rama2...korang sume erk...

awEEN said... [Reply]

hahaha..oit..oit..mane ade nak balas dendam la..ni tgh malu ni yg korag tag tu xwat2 lagi ne..hehehe...

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

cik buterfly : wes mangan urong? hehe
kite tau tu je, lala~

kAmi dAn mEreKa said... [Reply]

aween : tak payah buat pon tak pe.
ntah2 da expired date. hehe =)

Shaherah said... [Reply]

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...